Το Poor Things τώρα στο Disney Plus

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, υποψήφια για 11 Όσκαρ, διαθέσιμη στους συνδρομητές της υπηρεσίας

Με 11 υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου αυτού της «Καλύτερης Ταινίας», αλλά και ήδη κερδισμένα 5 Βραβεία BAFTA - Α’ Γυναικείος Ρόλος, Καλύτερος Σχεδιασμός Παραγωγής, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις και Καλύτερα Ειδικά Οπτικά Εφέ - η ταινία "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου είναι τώρα διαθέσιμη για θέαση Δικτυακά στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Disney Plus.

Η ταινία "Poor Things", σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου και παραγωγή της Emma Stone, παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός μα ανορθόδοξος επιστήμονας Δρ. Γκόντγουιν Μπάξτερ (Willem Dafoe). Διψώντας για μάθηση και αναζητώντας την εμπειρία που τής λείπει, η Μπέλα το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Mark Ruffalo), έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Bασισμένη στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία αξιοποιεί σενάριο του Tony McNamara και σηματοδοτεί την δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara μετά την ταινία "Η Ευνοούμενη" (επίσης διαθέσιμη στο Disney Plus). Η ταινία "Poor Things" είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Emma Stone.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ