Τα Star Wars: Acolyte και X-Men '97 στο Disney Plus

Το δεύτερο διαθέσιμο άμεσα, το πρώτο τον Ιούνιο σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας

Η Disney συνεχίζει να ενδυναμώνει το περιεχόμενο του Disney Plus, της συνδρομητικής της υπηρεσίας ψυχαγωγίας για το ευρύ κοινό, με νέες παραγωγές και δημοφιλή θεματολογία. Το brand των Star Wars, για παράδειγμα, παραμένει ένα από τα πλέον ισχυρά του αμερικανικού κολοσσού και σε αυτό υπάγεται η νέα σειρά Star Wars: Acolyte που θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney Plus την Τετάρτη 5 Ιουνίου, κάνοντας πρεμιέρα με δύο επεισόδια.

Στο Star Wars: Acolyte μια έρευνα για μια σοκαριστική σειρά εγκλημάτων φέρνει έναν αξιοσέβαστο δάσκαλο Jedi αντιμέτωπο με μία επικίνδυνη πολεμίστρια από το παρελθόν του. Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι δυο τους θα ακολουθήσουν ένα μονοπάτι όπου σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Στην νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

Η Leslye Headland είναι η δημιουργός της σειράς, αντλώντας την έμπνευση της απο τα Star Wars του George Lucas. Η ίδια είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός μαζί με την Kathleen Kennedy, τον Simon Emanuel, τον Jeff F. King και τον Jason Micallef. Οι Charmaine DeGrate και Kor Adana είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ οι Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim και Rob Bredow είναι οι παραγωγοί της σειράς.

Η Headland σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια (101 & 102) με τους Kogonada (103 & 107), Alex Garcia Lopez (104 & 105) και Hanelle Culpepper (106 & 108) να ολοκληρώνουν την σκηνοθετική ομάδα της σειράς. Την μουσική του Star Wars: Acolyte έγραψε ο βραβευμένος συνθέτης Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στα Get Out και Us.

Οι φίλοι της θρυλικής ομάδας των μεταλλαγμένων υπερηρώων της Marvel, πάντως, των X-Men, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο: διαθέσιμα είναι ήδη στο Disney Plus τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς X-Men '97 της Marvel Animation. Η καινούργια αυτή παραγωγή επιστρέφει χρονολογικά στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του '90, κατά την διάρκεια της οποίας η αρχική πασίγνωστη σειρά X-Men είχε αποκτήσει πιστό κοινό όχι μόνο στην αμερικανική τηλεοπτική αγορά, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το φωνητικό cast του X-Men '97 περιλαμβάνει τους Ray Chase ως Cyclops, Jennifer Hale ως Jean Grey, Alison Sealy-Smith ως Storm, Cal Dodd ως Wolverine, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler. Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Beau DeMayo σε σκηνοθεσία των Jake Castorena, Chase Conley και Emi Yonemura και μουσική των Newton Brothers. Η σειρά είναι μια παραγωγή των Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Beau DeMayo.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ