Φεβρουάριος στο Netflix: χειμερινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δεύτερο μήνα του 2024 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα. Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
One Day First Looks (08/02/2024)
Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν - μα οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.

A Killer Paradox (09/02/2024)
Όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, σαν τη γάτα με το ποντίκι, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

Alpha Males: Season 2 (09/02/2024)
Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσο κι αν προσπαθούν οι τέσσερις φίλοι να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα.

Good Morning, Veronica: Season 3 (14/02/2024)
Στη συγκλονιστική τελευταία σεζόν, η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

Love Is Blind: Season 6 (14/02/2024)
Σινγκλ από το Σάρλοτ αναζητούν "αλλιώς" την αγάπη: μπαίνουν στις κάψουλες και ξεκινούν ένα ξέφρενο ταξίδι έρωτα και αυτογνωσίας για τέσσερις εβδομάδες.

Ready, Set, Love (15/02/2024)
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ραγδαία μείωση του ανδρικού πληθυσμού, μια ανεπιτήδευτη γυναίκα συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών που διοργανώνει η κυβέρνηση.

AlRawabi School for Girls: Season 2 (15/02/2024)
Νέα χρονιά σημαίνει νέα τάξη, νέοι κανόνες - και νέες αρχηγοί - στο φημισμένο σχολείο Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι.

Rhythm + Flow Italy (19/02/2024)
Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου οι Φάμπρι Φίμπρα, Γκεολιέρ και Ρόουζ Βίλεν βγαίνουν στους δρόμους της Ρώμης, της Νάπολης και του Μιλάνου για τον επόμενο Ιταλό σταρ της ραπ.

Avatar: The Last Airbender (22/02/2024)
Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Πριν από πολύ καιρό, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά ώσπου όλα άλλαξαν. Μια παραλλαγή ζωντανής δράσης της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

A Round of Applause (29/02/2024)
Αντιμέτωπος με υπαρξιακές ανησυχίες και λαχταρώντας την πρότερη ζωή του, ένας άντρας καθοδηγεί την ιδιόμορφη οικογένειά του σε αυτό το δράμα πολλών δεκαετιών.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Ashes (09/02/2024)
Από μια μεθυστική φαντασίωση σε μια επικίνδυνη σχέση, η ζωή μιας πλούσιας παντρεμένης γυναίκας καταστρέφεται ανεπανόρθωτα όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

Kill Me If You Dare (13/02/2024)
Όταν η μοίρα αντιστρέφει την τύχη του προβληματικού γάμου τους, ο Πιοτρ και η Ναταλία αποφασίζουν να μείνουν μαζί, αλλά μόνο μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Players (14/02/2024)
Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη ερωτεύεται ένα φλερτ της. Οι Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ και Τομ Έλις πρωταγωνιστούν σε αυτήν την κομεντί.

Through My Window: Looking at You (23/02/2024)
Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και όταν βγαίνουν με άλλους. Μπορούν να ξανασμίξουν παρά την πίεση της οικογένειας;

Mea Culpa (23/02/2024)
Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επιθυμίες, όταν αναλαμβάνει την υπόθεση ενός καλλιτέχνη. Σε σκηνοθεσία του Τάιλερ Πέρι.

Code 8: Part II (28/02/2024)
Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
The 30th Annual Screen Actors Guild Awards (24/02/2024)
Τα μεγαλύτερα ονόματα του σινεμά και της τηλεόρασης φωτίζουν το κόκκινο χαλί και τη σκηνή για τα 30ά ετήσια βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών.

COMEDY SPECIALS
Taylor Tomlinson: Have It All (13/02/2024)
Στο τρίτο της σόου για το Netflix η Τέιλορ Τόμλινσον μιλά για την ιδανική δουλειά, τον τέλειο σύντροφο και το άγχος, ενώ θέτει το ερώτημα: "Μπορούμε να τα έχουμε όλα;"

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Lover, Stalker, Killer (09/02/2024)
Σ' αυτό το γεμάτο ανατροπές ντοκιμαντέρ, ένας μηχανικός δοκιμάζει για πρώτη φορά το διαδικτυακό ραντεβού και γνωρίζει μια γυναίκα που φτάνει την ερωτική εμμονή στα άκρα.

Sunderland 'Til I Die: Season 3 (13/02/2024)
Η Σάντερλαντ αναζητά απεγνωσμένα λίγη σταθερότητα κι ένας νέος προπονητής έρχεται για να ανεβάσει την ομάδα από τη Λίγκα 1 στην πολυπόθητη Τσάμπιονσιπ.

Einstein and the Bomb (16/02/2024)
Τι συνέβη αφότου ο Αϊνστάιν έφυγε από τη Γερμανία; Μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου, αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο μυαλό μιας βασανισμένης ιδιοφυΐας.

Formula 1: Drive to Survive: Season 6 (23/02/2024)
Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

American Conspiracy: The Octopus Murders (28/02/2024)
Ο ρεπόρτερ Ντάνι Κασολάρο κυνήγησε την πολιτική συνωμοσία του αιώνα και βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου. Οι φίλοι και η οικογένειά του ολοκληρώνουν την έρευνα.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Orion and the Dark (02/02/2024)
Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο συγκαταλέγονται τα Home Alone, Despicable Me, Angry Birds: The Movie, The Devil Wears Prada και Firestarter.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ