Nova: Game of Thrones, κύκλος δεύτερος

Winter is Coming... από την Τρίτη, 3 Απριλίου

Πολύ λίγες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης κατάφεραν να αποκτήσουν μέσα σε διάστημα μηνών φανατικό κοινό εντός και εκτός ΗΠΑ - όμως η σειρά "Game of Thrones", βασισμένη στη σειρά βιβλίων "A Song of Ice and Fire" του George Martin, κατάφερε ακριβώς αυτό. Ο πρώτος κύκλος, παραγωγή του HBO, απέσπασε σχεδόν καθολική επιδοκιμασία από κριτικούς και κοινό, βραβεύτηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα... και η Nova - που τον μετέδωσε αποκλειστικά στην ελληνική τηλεόραση - ετοιμάζεται να υποδεχθεί το δεύτερο κύκλο, 48 ώρες μετά την έναρξή του στην Αμερική.

Πράγματι, η Nova θα προσφέρει τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Game of Thrones κάθε Τρίτη στις 10 το βράδυ - η σειρά περιέχει αρκετά στοιχεία κατάλληλα μόνο για ενήλικες - δηλαδή δύο ημέρες μετά από την προβολή τους στην αμερικανική τηλεόραση (εδώ το σχετικό trailer της Nova). H προβολή θα γίνεται βεβαίως σε υψηλή ευκρίνεια, στα κανάλια NovaCinema 1 και 2 την Τρίτη, στο NovaCinema 3 την Τετάρτη (στις 11 το βράδυ) και πάλι στο NovaCinema 1 το Σάββατο (μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα στις 10 το βράδυ). Μέσα από την υπηρεσία Νοva on Demand της εταιρείας, μάλιστα, κάθε Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο, για τους συνδομητές εκείνους που τυχόν έχασαν το τρέχον ή θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν κάποια άλλη στιγμή.

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς "Game of Thrones", λοιπόν, θα μεταδοθεί στις 3 Απριλίου (trailer από το επίσημο κανάλι του HBO στο YouTube μπορεί να δει κανείς εδώ και εδώ). H Nova μάλιστα θα προβάλλει και τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου, έτσι για να... "ζεσταίνονται τα αίματα", σε έναν τριήμερο μαραθώνιο από την Παρασκευή 30/3 μέχρι την Κυριακή 1/4. Έτσι για αλλαγή, δηλώνουμε ευτυχείς που - παρά τον ανοιξιάτικο καιρό - Winter is Coming!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ