Tenet: στις οικιακές οθόνες τον Δεκέμβριο

Το νεότερο φιλμ του Christopher Nolan σε DVD, Blu-ray, UltraHD Blu-ray και στα ψηφιακά καταστήματα α λα iTunes

Με την "φυσιολογική" ροή του προγράμματος κυκλοφορίας των κινηματογραφικών ταινιών να έχει βέβαια... "πάει περίπατο" το 2020 λόγω COVID-19, κάθε ημερομηνία προβολής "είναι σχετική" για την πλειοψηφία των φιλμ που θα παρακολουθούσαμε, υποτίθεται, στις αίθουσες. Όμως οι οικιακές κυκλοφορίες είναι περισσότερο ελεγχόμενες και ο πιο πολύς κόσμος που δεν έχει επισκεφθεί σινεμά από τις αρχές της άνοιξης μπορεί, τουλάχιστον, να υπολογίζει σε αυτές. Και καμία τέτοια δεν είναι σημαντικότερη τον Δεκέμβριο από εκείνη του Tenet, το οποίο σε πολλές χώρες δεν προβλήθηκε καθόλου με τον παραδοσιακό τρόπο και σε όσες το έκανε ήταν για μικρότερο χρονικό διάστημα απ' ότι "κανονικά" (με ό,τι αυτό σημαίνει πλέον!).

Η πιο πρόσφατη ταινία του ταλαντούχου Christopher Nolan μπορεί να... "επωμίστηκε" άδικα τον ρόλο του "σωτήρα" των σινεμά παγκοσμίως και, απολύτως φυσιολογικά, να μην συγκέντρωσε τις εισπράξεις που ορισμένοι περίμεναν, όμως παραμένει ένα από τα πλέον σημαντικά και εμπορικά φιλμ του 2020. Δίχως αμφιβολία, λοιπόν, θα το τιμήσουν ουκ ολίγοι φίλοι των ταινιών φαντασίας ή απλώς των ταινιών του Nolan όταν κυκλοφορήσει και για την οικιακή αγορά στις 15 Δεκεμβρίου. Τo Tenet θα προσφερθεί σε μορφή DVD, Blu-ray και UltraHD Blu-ray, καθώς και σε αμιγώς ψηφιακή μορφή μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως αυτό του iTunes ή του Google Play.

Οι εκδόσεις του Tenet σε μορφή Blu-ray/UltraHD Blu-ray θα προσφέρουν ένα ντοκυμαντέρ διάρκειας μίας ώρας με τον τίτλο "Looking at the World in a New Way: The Making of Tenet", το οποίο πραγματεύεται την σύλληψη της φανταστικής εκδοχής του κόσμου όπως αποδίδεται στο φιλμ και της υλοποίησής του με την χρήση πρακτικών και ειδικών εφέ. Στην χώρα μας η διάθεση της οικιακής έκδοσης του Tenet σε υλική μορφή θα γίνει, όπως σε όλες τις ταινίες της Warner, από την Tanweer.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ