Videorama: ενοικίαση ταινιών Δικτυακά

Παράδοση φιλμ στο σπίτι σε μορφή DVD/Blu-ray φθηνά και με ασφάλεια

Καθώς ο γενικός πληθυσμός της χώρας έχει ήδη εισέλθει σε περίοδο εγκλεισμού - και με καμία σαφή ένδειξη για το πότε θα βγει από αυτήν - οι ώρες που θα περάσουν πολλοί από μας μέσα στο σπίτι πρέπει να περιλαμβάνουν και ορισμένες ψυχαγωγίας (το λιγότερο). Και ναι μεν μπορεί, όσον αφορά στην παρακολούθηση ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, το μυαλό να πηγαίνει γρήγορα στις Δικτυακές υπηρεσίες τύπου Netflix ή Cinobo, όμως αυτές και τις πλέον πρόσφατες κυκλοφορίες ταινιών δεν φιλοξενούν, και σύνδεση φυσικά με το Internet χρειάζονται (η οποία μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ή να μην είναι αρκετά υψηλής ταχύτητας ώστε να παρακολουθεί κανείς περιεχόμενο δίχως προβλήματα). Ευτυχώς υπάρχει επιλογή που... λύνει και τα δύο αυτά θέματα!

Την επιλογή αυτή την προσφέρει η αλυσίδα καταστημάτων Videorama, η οποία είναι φυσικά πασίγνωστη στην χώρα μας έχοντας ξεκινήσει την πορεία της στην αγορά της ενοικίασης ταινιών από το 1984. Στο website του Videorama έχει ξεκινήσει να λειτουργεί υπηρεσία online ενοικίασης ταινιών σε DVD και Blu-ray, τις οποίες τα μέλη του μπορούν να "παραγγείλουν", να πληρώσουν (τόσο για την ενοικίαση αυτή καθ' αυτή όσο και για τα μεταφορικά) μέσω πιστωτικής κάρτας ή e-banking και να παραλάβουν στο σπίτι με ασφάλεια. Εφικτή είναι και η πληρωμή με αντικαταβολή (με μικρή επιβάρυνση).

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την Δικτυακή αυτή υπηρεσία των καταστημάτων Videorama δεν έχει παρά να επισκεφθεί κανείς την σχετική σελίδα στο website της εταιρείας. Και... καλή διασκέδαση!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ