Δεκέμβριος στο Netflix: χειμερινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δωδέκατο μήνα του 2023 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Sweet Home: Season 2 (01/12/2023)
Ποιος χτυπάει την πόρτα; Τέρας, άνθρωπος ή υβρίδιο; Το ρίσκο είναι υψηλότερο από ποτέ, καθώς τα πράγματα περιπλέκονται και κανείς δεν είναι ασφαλής από τη μόλυνση.

Blood Coast (06/12/2023)
Όταν ένας έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ένας αστυνομικός και η ριψοκίνδυνη ομάδα του υποδέχονται μια νέα συνάδελφο που έχει το δικό της σχέδιο.

I Hate Christmas: Season 2 (07/12/2023)
Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, αλλά τώρα η Τζιάνα είναι ερωτευμένη κι έτοιμη να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων - ακόμα κι αν το απειλήσουν νέα προβλήματα.

My Life With the Walter Boys (07/12/2023)
Όταν μια τραγωδία αναστατώνει τη ζωή της, μια έφηβη μετακομίζει με τη θετή της οικογένεια σε μια μικρή πόλη και παίρνει μαθήματα για την αγάπη, την ελπίδα και τη φιλία.

Single’s Inferno: Season 3 (12/12/2023)
Μια νέα φουρνιά single αναζητά την αγάπη σε ένα απομακρυσμένο νησί - και ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο δράματα, πάθος και τα συναφή για μια ευκαιρία στον Παράδεισο.

Car Masters: Rust to Riches: Season 5 (13/12/2023)
Νέα πρόσωπα προστίθενται στην παρέα του Συνεργείου Γκόθαμ καθώς ετοιμάζονται να πάνε τη δουλειά τους στο επόμενο επίπεδο - αλλά θα χρειαστεί δουλειά και δημιουργικότητα.

As the Crow Flies: Season 2 (14/12/2023)
Η Άσλι και η Λάλε αναγκάζονται να μην ακολουθήσουν τους κανόνες και βιώνουν νέες προκλήσεις καθώς αγωνίζονται να επιβιώσουν στην αμείλικτη βιομηχανία των μίντια.

The Crown: Season 6 Part 2 (14/12/2023)
Με την οριστική αλλαγή της Κοινοπολιτείας, η Ελισάβετ Β' αναλογίζεται τη ζωή και την παρακαταθήκη της και ανοίγει τον δρόμο στους διαδόχους της, Κάρολο και Γουίλιαμ.

Love is Blind Brazil: After the Altar (20/12/2023)
Παίκτες προηγούμενων σεζόν της σειράς "Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία" ξανασυναντιούνται σε αυτό το ειδικό επεισόδιο γεμάτο δράμα, αποχαιρετισμούς και αναθερμάνσεις.

Gyeongseong Creature: Season 1 Part 1 (22/12/2023)
Γκιονγκσόνγκ, 1945. Τη σκοτεινή εποχή της αποικιοκρατίας στη Σεούλ, ένας επιχειρηματίας και μια ντετέκτιβ αντιμετωπίζουν ένα τέρας που γέννησε η ανθρώπινη απληστία.

Berlin (29/12/2023)
Στο ζενίθ της ακμής του, πριν από τα γεγονότα του “La Casa De Papel”, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία σχεδιάζουν στο Παρίσι μία από τις πιο φιλόδοξες ληστείες του.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Leave the World Behind (08/12/2023)
Οι διακοπές μιας οικογένειας σ' ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

Familia (15/12/2023)
Καθώς μια οικογένεια συζητά τρώγοντας για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιώνα της, οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της αναδύονται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.

Chicken Run: Dawn of the Nugget (15/12/2023)
Μια ατρόμητη παρέα από κότες συσπειρώνεται για να σώσει το είδος της από μια ανησυχητική νέα απειλή: μια κοντινή φάρμα που μαγειρεύει κάτι ύποπτο.

Maestro (20/12/2023)
Μια εντυπωσιακή και παράφορη ερωτική ιστορία για τη σχέση του Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (22/12/2023)
Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σε ένα μακρινό φεγγάρι απειλείται από τον στρατό ενός δεσποτικού βασιλιά, μια μυστηριώδης ξένη γίνεται η μόνη του ελπίδα για επιβίωση.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
World War II: From the Frontlines (07/12/2023)
Μέσα από ψηφιακά βελτιωμένο αρχειακό υλικό και φωνές απ' όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only (12/12/2023)
Από τα παλιά χρόνια μέχρι την ανάδειξή τους στην κορυφή, ο Κέβιν Χαρτ και ο Κρις Ροκ προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ματιά από το παρασκήνιο στη φιλία και την καριέρα τους.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Dew Drop Diaries: Season 2 (04/12/2023)
Η Αθηνά, η Φοίβη και η Ίντεν επιστρέφουν για να μάθουν τα παιδιά να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα με γκλίτερ, θάρρος και σωστή στάση.

Hilda: Season 3 (07/12/2023)
Ένα ταξίδι για να δει τη θεία της ξυπνά το ενδιαφέρον της Χίλντα για τις νεράιδες. Όμως η μικρή εξερευνήτρια ίσως έχει πιο ισχυρό δεσμό με τα πλάσματα απ' όσο πιστεύει.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο συγκαταλέγονται τα Furious 7, The Hateful Eight, Donnie Brasco, Good Will Hunting, The Bad Guys και Pulp Fiction.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ