Bond 50, την 1η Οκτώβρη

Η εντυπωσιακότερη συλλογή από Blu-ray για φέτος, ανήκει στον... Bond, James Bond

Όπως πιθανότατα γνωρίζουν ήδη οι φίλοι του πασίγνωστου, μοναδικού στα κινηματογραφικά χρονικά μυστικού πράκτορα 007, η σειρά των ταινιών James Bond συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια διαδρομής - και οι MGM και 20th Century Fox σκοπεύουν να γιορτάσουν αυτά τα γενέθλια με δύο τρόπους. Ο ένας είναι η κινηματογραφική προβολή του Skyfall, της νέας περιπέτειας του Bond που οι ελληνικές αίθουσες θα φιλοξενήσουν το φετινό χειμώνα, πιθανότατα την 1η Νοέμβρη. Ο άλλος είναι η διάθεση μιας επετειακής συλλογής της σειράς των ταινιών, για πρώτη φορά σε Blu-ray. Και μάλιστα σε καθόλου κακή τιμή!

Η συλλογή "Bond 50", όπως ονομάζεται, περιέχει όλα ανεξαιρέτως τα φιλμ της σειράς - με άλλα λόγια και τα 22, τα 9 εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε υψηλή ευκρίνεια και δίσκο Blu-ray. Αυτά τα εννέα είναι τα Goldeneye, Octopussy, The Spy Who Loved Me, You Only Live Twice, The Living Daylights, Tomorrow Never Dies, Diamonds Αre Forever, A View Τo Α Kill και On Her Majesty’s Secret Service. Από την πρώτη, το "Dr. No", μέχρι την πιο πρόσφατη, το "Quantum of Solace", όλες οι ταινίες προσφέρουν υψηλή πιστότητα εικόνας και ήχου, καθώς και συνολικά 130 (!) ώρες απ' όλων των ειδών τα extras, αρκετά από τα οποία επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Στη συσκευασία του "Βond 50" θα περιλαμβάνεται και ένα 23ο Blu-ray, με extras και ντοκυμαντέρ που επίσης διατίθενται εμπορικά για πρώτη φορά, καθώς και υλικό σχετικό με το επερχόμενο Skyfall.

Η συλλογή θα προετοιμάσει τους φανατικούς φίλους του Βρετανού πράκτορα με τον καλύτερο τρόπο για το Skyfall: θα είναι διαθέσιμη ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή από την 1η Οκτωβρίου, αφήνοντας... υπεραρκετό χρόνο για την θέαση και των 22 ταινιών! H τιμή της συλλογής "Bond 50" ανέρχεται στα 110 ευρώ και κάτι (τιμή Amazon UK... η εγχώρια ενδέχεται να είναι υψηλότερη), οπότε η κάθε μία από τις περιπέτειες του διάσημου Βρετανού πράκτορα "βγαίνει" στα 5 ευρώ περίπου. Καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ