Pioneer: νέα συστήματα home cinema

Ούτε ένα, ούτε δύο. Εννέα και... sexy!

Πότε απλώς... ξέρεις ότι ένα φορμά έχει πλέον επιτύχει και μπορεί να θεωρείται ο αντικαταστάτης του προκατόχου του; Όταν μία εταιρεία που άργησε να το υποστηρίξει, το υιοθετεί όχι σε ένα ή δύο, αλλά εννέα καινούργια προϊόντα της! Αυτό ακριβώς κάνει αυτές τις ημέρες η Pioneer, η οποία ανακοίνωσε και άμεσα κυκλοφορεί μία ευρεία γκάμα από ολοκληρωμένα συστήματα home cinema, όλα βασισμένα σε Blu-ray, όλα συμβατά με εικόνα 3D, καλύπτοντας ευρεία γκάμα τιμών και δυνατοτήτων.

Συγκεκριμένα: η ιαπωνική εταιρεία διαχωρίζει τα μοντέλα σε δύο σειρές, την βασική και την κύρια. Η πρώτη θεωρείται μεν "εισαγωγική", αλλά δεν στερείται καμίας σημαντικής λειτουργίας ή δυνατότητας - κυρίως αξεσουάρ. Το κατώτερο μοντέλο, το BCS-FS111, είναι διάταξης 2.1 καναλιών με δορυφορικά ηχεία μικρών διαστάσεων και subwoofer, ενώ τα δύο ανώτερα, τα BCS-212 και BCS-414 είναι διάταξης 5.1, με το δεύτερο να έχει ηχεία μεγάλου ύψους και διαφορετικού μεγέθους κεντρικό ηχείο.

Όλα τα εισαγωγικά σετ, πάντως, διαθέτουν τυπική ισχύ της τάξης των 180W ανά κανάλι, ενώ το suwoofer τους αποδίδει από μόνο του 200W (!). Οι κύριες μονάδες των νέων σετ home cinema της Pioneer χαρακτηρίζονται από ποιοτικό φινίρισμα - το ακρυλικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι υψηλής στιλπνότητας και ανθεκτικότητας - ενώ η ελκυστική τους σχεδίαση κάνει χρήση διακριτικού φωτισμού στην οθόνη και γύρω από το κουμπί ελέγχου της έντασης. Τα βασικά πλήκτρα χειρισμού για κάθε σετ είναι τοποθετημένα στην πάνω πλευρά της κύριας μονάδας.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ