LG: και... οθόνη σε βαλίτσα για θέαση οπουδήποτε

Η φορητή, ανθεκτική κι εύκολα ρυθμίσιμη StanbyME Go μεταφέρει την ψυχαγωγία και εκτός σπιτιού

Στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης IFA 2023 η LG Electronics ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της νέας lifestyle οθόνης της, της πρωτότυπης StanbyME Go. To μοντέλο αυτό διαθέτει οθόνη αφής 27 ιντσών και σύστημα ηχείων τεσσάρων καναλιών 20 W, ενσωματωμένα σε κομψή θήκη μεταφοράς. Τόσο η θήκη αυτή όσο και η ίδια η οθόνη, πάντως, χαρακτηρίζονται από αυξημένη ανθεκτικότητα καθώς το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το αυστηρό πρότυπο MIL-STD-810G του αμερικανικού στρατού. Έτσι η StanbyME Go μπορεί να χειριστεί διαχειριστεί πολλές διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες που μπορούν να χαρακτηρίζονται από χαμηλή πίεση, υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία, σκόνη και παρουσία αλατιού. Το ειδικά σχεδιασμένο της περίβλημα, άλλωστε, προστατεύει την StanbyME Go και από τυχαίες πτώσεις ή κραδασμούς.

Το προϊόν της LG φέρει ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία της για έως και 3 ώρες χρήσης μακριά από πρίζα. Στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα της LG για τηλεοράσεις, το webOS, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να αξιοποιεί όλων των ειδών τα apps περιεχομένου για θέαση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, την ακρόαση μουσικής ή ακόμη και ενασχόληση με games (σε μορφή streaming) αν συνδεθεί στο Internet μέσω Wi-Fi (ή μέσω 5G με κινητό ή tablet να λειτουργεί ως access point).

Η StanbyME Go δεν προσφέρει εισόδους HDMI ή θύρες USB για σύνδεση με εξωτερικές πηγές περιεχομένου ή εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, είναι όμως συμβατή με το πρότυπο AirPlay2 για αναπαραγωγή περιεχομένου ασύρματα από iPhone ή iPad. Το προϊόν φέρει ενσωματωμένο ηχοσύστημα ισχύος 20 Watt, ειδικά ρυθμισμένο ώστε να αποδίδει τον ήχο του με τον βέλτιστο τρόπο στον χώρο μπροστά από την οθόνη του. Προσφέρει χειρισμό με φωνητικές εντολές ώστε να είναι εφικτή π.χ. η εκκίνηση εφαρμογών, η αυξομείωση του ήχου και η αναζήτηση περιεχομένου από απόσταση ή ενώ ο κάτοχός του δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του για την χρήση τηλεχειριστηρίου.

Την πρωτότυπη αυτή οθόνη της LG οι καταναλωτές μπορούν να την ρυθμίσουν κατάλληλα ώστε να απολαμβάνουν την καλύτερη γωνία θέασης, να την περιστρέψουν κατά 90 μοίρες (δηλαδή από οριζόντια διάταξη σε κατακόρυφη), να προσαρμόσουν το ύψος της έως και 18 εκατοστά ή να τη αξιοποιήσουν σε λειτουργία Table. Στην κατάσταση αυτή η οθόνη της StanbyME Go, που είναι αφής, δίνει στους κατόχους της την δυνατότητα να παίζουν ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια ή να ενεργοποιούν ένα... εικονικό πικάπ προσφέροντας μια ασυνήθιστη εμπειρία ακρόασης μουσικής. Η StanbyME Go θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε λίγες ημέρες προς $999 και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες τον Οκτώβριο. Για διασκέδαση... κυριολεκτικά παντού, κυριολεκτικά μοναδική!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ