Pioneer: νέα συστήματα home cinema

Ούτε ένα, ούτε δύο. Εννέα και... sexy!

Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα όταν περνά κανείς στην κύρια σειρά των καινούργιων σετ home cinema της Pioneer. Τα δύο κορυφαία της, τα BCS-HW919 και BCS-HF818, ενσωματώνουν την εξελιγμένη τεχνολογία Sound Wing της ιαπωνικής εταιρείας ώστε να παράγουν βαθύ, πειστικό ήχο με "σώμα" και σαφή κατεύθυνση, παρά το γεγονός ότι τα ηχεία αυτά καθ' αυτά είναι λεπτά και συμπαγή σε μέγεθος. Συν τοις άλλοις, τόσο τα συγκεκριμένα δύο σετ, όσο και τα υπόλοιπα της κύριας σειράς, αξιοποιούν άλλες τεχνολογίες της Pioneer για να προσφέρουν και πρωτόγνωρα λεπτό subwoofer για την κατηγορία, του οποίου το ηχείο είναι προσανατολισμένο προς το πλάι ώστε να δίνει περισσότερες επιλογές τοποθέτησης στον κάτοχό του.

Ένα άλλο κοινό που έχουν όλα τα σετ της κύριας κατηγορίας είναι δύο σημαντικές δυνατότητες: η ενσωματωμένη ασύρματη διασύνδεση Wi-Fi, για αξιοποίηση του Internet ή υλικού από το τοπικό οικιακό δίκτυο, καθώς και η απευθείας σύνδεση των κυρίων μονάδων τους με iPod και iPhone, για αναπαραγωγή υλικού από εκεί. Και εδώ όλα τα σετ προσφέρουν ισχύ 180W ανά κανάλι, με το subwoofer να αποδίδει επίσης ανεξάρτητα 200W. Tα μοντέλα BCS-717 και BCS-313 χαρακτηρίζονται από διάταξη ηχείων 5.1, ενώ τα BCS-SB616 και BCS-FS515 από διάταξη 2.1.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, όλα ανεξαιρέτως τα νέα σετ home cinema της Pioneer υποστηρίζουν την αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D, προσφέρουν στη διασύνδεση HDMI το Audio Return Channel για απόδοση του ήχου της τηλεόρασης, φέρουν 2 εισόδους HDMI και θύρα USB, ενώ είναι συμβατά με το πρότυπο DLNA, επιτρέποντας στους χρήστες να αντλήσουν φωτογραφίες, μουσική και video από άλλες συμβατές συσκευές στο ίδιο τοπικό οικιακό δίκτυο. Οι καινούργιες προτάσεις της ιαπωνικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμες σύντομα μέσα από το εμπορικό δίκτυο της αντιπροσώπου εταιρείας της στην Ελλάδα, της Intersys. Στα υπόψιν, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ