Ήχος Εικόνα Show 2023: έρχεται τον Οκτώβριο

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στην αγορά οπτικοακουστικών και home cinema επιστρέφει

Πιστή στο ετήσιο πια ραντεβού της, η μοναδική έκθεση στη χώρα μας ειδικά για τους λάτρεις του home cinema απέκτησε επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής: 21 και 22 Οκτωβρίου. Αναφερόμαστε φυσικά στην έκθεση Ήχος Εικόνα Show, η οποία διοργανώνεται από ανθρώπους του ιστορικού περιοδικού "Ήχος" με πολύχρονη πορεία στην αγορά των οπτικοακουστικών. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν, όπως πάντα, "μεγάλες δυνάμεις" των καταναλωτικών ηλεκτρονικών είτε μέσω τοπικών θυγατρικών τους, είτε μέσω αντιπροσωπειών. Παρούσες θα είναι και έμπειρες εταιρείες εγκατάστασης home cinema, εμπορικές επιχειρήσεις με ειδίκευση στην οικιακή εικόνα και ήχο, αλλά και ιδιοκατασκευαστές τέτοιων προϊόντων από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το Ήχος Εικόνα Show είναι ενδιαφέρον για τους θιασώτες του home cinema και των νέων τεχνολογιών γενικότερα για πολλούς λόγους, μα για έναν ιδιαίτερα: αποτελεί μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το κοινό να δει από κοντά συγκεντρωμένες σε ένα χώρο συσκευές που, κάτω από άλλες συνθήκες, είτε θα έπρεπε να προγραμματίσει... τουρνέ σε μεγάλο αριθμό από demo rooms για να θαυμάσει, είτε δεν θα συναντούσε "στημένες" προς παρουσίαση.

Οι διοργανωτές θα συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό από τέτοια προϊόντα, είτε πρόκειται για νέες τηλεοράσεις όλων των τεχνολογιών και διαγωνίων, είτε για προβολείς υπερυψηλής ευκρίνειας, είτε για ηχεία υψηλών επιδόσεων, είτε για άλλων κατηγοριών εξοπλισμό. Παρόντα θα είναι και... "γήινα" καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας, φυσικά, όμως η συγκεκριμένη έκθεση είναι σημαντική ακριβώς επειδή αναδεικνύει προτάσεις δυσκολότερο να βρει κανείς στα καταστήματα.

Μερικές από τις εταιρείες που οι διοργανωτές έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα λάβουν μέρος στην έκθεση περιλαμβάνουν μέχρι στιγμής - σε τυχαία σειρά - τις Bowers & Wilkins, Sony, Philips, Denon, HiSense, Marantz, iFi Audio, Classe, Hart lab, Bose, Orpheus Audio, Geometric Harmony, Tsakiridis και Fiio. Περισσότερες θα γνωστοποιηθούν όσο πλησιάζουμε στις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης (και το παρόν άρθρο θα ενημερωθεί αντιστοίχως). Οι διοργανωτές υπόσχονται αποκαλύψεις και εκπλήξεις με νέα ή πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα, καθώς και κληρώσεις με δώρα από τους διοργανωτές.

Το Ήχος Εικόνα Show 2023 θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφόρος Κηφισίας 2 Μαρούσι), το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 20:30 μ.μ. Οι κρατήσεις δωρεάν εισιτηρίων μπορούν να γίνουν από αυτήν την σελίδα και... θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ