Πάσχα 2010: Κλήρωση της Sony

Κερδίστε ηχοσυστήματα και Blu-ray player!

Μπορεί τα video games και το Internet να έχουν κερδίσει μερίδιο από το χρόνο που διαθέτει το καταναλωτικό κοινό για την ψυχαγωγία του στο σπίτι, δύο πράγματα όμως δεν θα πάψει κανένα μέλος της οικογένειας, όποιας ηλικίας και φύλου κι αν είναι, να αγαπά: τη μουσική και τις ταινίες. Ένα ηχοσύστημα που μπορεί να αποδώσει την αγαπημένη μουσική του κατόχου του - προτιμητέο και από ψηφιακά αρχεία - σε ένα ή πιο πολλά δωμάτια ή ένα player ταινιών σε μορφή DVD/Blu-ray, θα έχουν πάντα θέση στη σύγχρονη οικιακή διασκέδαση.

Προϊόντα από αυτές ακριβώς τις κατηγορίες δίνει η Sony Hellas την ευκαιρία σε 3 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν, μέσα από τη σχετική Πασχαλινή κλήρωση: η εταιρεία προσφέρει δύο ηχοσυστήματα και ένα Blu-ray player τελευταίας τεχνολογίας, για ακρόαση μουσικής και θέαση ταινιών υψηλής ευκρίνειας αντίστοιχα.



Το πρώτο προϊόν είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ψηφιακής μουσικής, το Sony GigaJuke NAS-SC500PK. Πρόκειται για ένα σετ που καλύπτει ηχητικά δύο δωμάτια: η κεντρική μονάδα φέρει το CD player, αλλά και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160 GB, όπου ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει τη μουσική του συλλογή από CD σε μουσικά αρχεία. Η μονάδα ενός άλλου δωματίου επικοινωνεί ασύρματα με την κεντρική και ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε τραγούδι από την δεύτερη, στην πρώτη με τη βοήθεια της ενσωματωμένης οθόνης και τηλεχειριστηρίου. Ο σκληρός δίσκος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 40.000 κομμάτια, ενώ το NAS-SC500PK συνοδεύεται εξ ορισμού και με περιφερειακό σύνδεσης για iPod. Το συγκεκριμένο GigaJuke κάνει πραγματικότητα τη "μουσική σε όλο το σπίτι" με τον καλύτερο τρόπο, αφού δέχεται τέσσερις ακόμη δευτερεύουσες μονάδες για κάλυψη έξι συνολικά χώρων - με τη δυνατότητα να ακούγονται ταυτόχρονα διαφορετικά τραγούδια σε κάθε ένα από αυτά!



Το δεύτερο προϊόν είναι ένα mini ηχοσύστημα για κάλυψη ενός χώρου με μουσική, το Sony CMT-HX70BTR. Αν και συμπαγές, το συγκεκριμένο ηχοσύστημα τα... πηγαίνει περίφημα με όλες τις ψηφιακές πηγές: μουσικά CD, CD με μουσικά αρχεία, iPod (μέσω του παρεχόμενου περιφερειακού σύνδεσης), αλλά και USB stick με κομμάτια σε ψηφιακή μορφή. Το φινίρισμα ξύλου στα ηχεία του και ο όμορφος σχεδιασμός του το καθιστούν ευπαρουσίαστο και κατάλληλο για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού - τα 150 Watt ισχύος, άλλωστε, είναι αρκετά για να πλημμυρίσουν με μουσική την πλειοψηφία των δωματίων ενός σύγχρονου σπιτιού!



Το τρίτο προϊόν δεν είναι άλλο από το Sony BDP-S370, το ολοκαίνουργιο εισαγωγικό Blu-ray player της ιαπωνικής εταιρείας. Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρνει την ποιοτική αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ευκρίνειας στο επίπεδο κόστους που μπορεί να αποκτηθεί από το ευρύ καταναλωτικό κοινό, μαζί με μία σειρά από χρήσιμες Δικτυακές υπηρεσίες. Λεπτό και κομψό, το BDP-S370 υιοθετεί το νέο Monolithic Design της Sony για διακριτική, λιτή και απέριττη παρουσία στο χώρο που αξιοποιείται, ενώ με ενσύρματη σύνδεση είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που προσφέρει τη λειτουργία Bravia Internet Video για θέαση clips από υπηρεσίες όπως το YouTube και το DailyMotion. Η ασύρματη σύνδεση προσφέρεται σε μορφή αξεσουάρ, η εφαρμογή όμως για iPhone που καθιστά το κινητό της Apple... τηλεχειριστήριο για το BD-370 θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σύντομα!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ