Νέα TV για το Mundial: Ρύθμισέ την

Πώς να πάρετε την καλύτερη εικόνα από τη νέα σας τηλεόραση

Ωραία... αγοράσαμε λοιπόν καινούργια τηλεόραση, την τοποθετήσαμε με καμάρι στο σαλόνι και είμαστε έτοιμοι να καλέσουμε στο σπίτι την παρέα για να παρακολουθήσουμε τα πρώτα ματς. Είμαστε, όμως; Εννοούμε, έτοιμοι: η τηλεόρασή μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και σε καμία περίπτωση προσαρμοσμένη στις συνθήκες του χώρου μας, κάτι που σίγουρα έχει επίπτωση στην εικόνα που εισπράττουμε.



Για να είμαστε... politically correct, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ειδικοί επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν να ρυθμίσουν λεπτομερώς τη νέα τηλεόραση ώστε να αποδίδει τα μέγιστα στις εκάστοτε συνθήκες. Όμως είτε επειδή δεν θέλει να επωμιστεί κάποιος το extra κόστος, είτε επειδή προτιμά να το κάνει ο ίδιος, υπάρχουν βασικά πράγματα που μπορεί να κάνει για να αποσπάσει καλύτερη εικόνα από την TV του σε σχέση με αυτό που εκείνη θα έδινε χωρίς καμία ρύθμιση.

Μερικές γενικές και μερικές ειδικότερες συμβουλές, λοιπόν, ακολουθούν στις επόμενες σελίδες για μία πρώτη, βασικού επιπέδου ρύθμιση της τηλεόρασής σας ώστε αυτή να προσφέρει καλύτερη εικόνα στα ματς του Mundial. Να τις δούμε μία μία;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ