LG: προσφορά για τις τηλεοράσεις OLED GX

Μεγάλη έκπτωση στην αντίστοιχα σχεδιασμένη soundbar, για λίγες ακόμη ημέρες

Η "μόδα" των πάρα πολύ λεπτών τηλεοράσεων δικαιολογημένα έχει πια καθιερωθεί - κανείς δεν μπορεί άλλωστε να αρνηθεί πως δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ειδικά τοποθετημένες σε τοίχο - όμως υπάρχει και ένα μικρό... πρόβλημα που παραμένει: όντας τόσο λεπτές, είναι αδύνατον βάσει φυσικών νόμων να αποδώσουν αντίστοιχου επιπέδου ήχο. Η LG το γνωρίζει, γι' αυτό και προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ευρεία γκάμα από soundbars με τις οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα άριστα. Αυτόν τον καιρό, δε, "τρέχει" μία προωθητική ενέργεια απευθυνόμενη σε αυτό ακριβώς το κοινό που θέλει και ποιοτική εικόνα, και ποιοτικό ήχο μαζί.

Συγκεκριμένα: έως και τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά μιας τηλεόρασης LG OLED GX 77, 65 ή 55 ιντσών οι καταναλωτές μπορούν ν' αποκτήσουν την GX Soundbar - η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει αισθητικά και να συνεργάζεται άψογα με τις τηλεοράσεις αυτές - με έκπτωση 50%. Υπενθυμίζεται πως το κόστος καταλόγου της ανέρχεται σε €1299.

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις της LG έχουν βραβευτεί με το iF Design Award 2020 καθώς ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους, το λεπτό πλαίσιο τους, καθώς και για τη δυνατότητα απόλυτης εφαρμογής τους σε τοίχο. Μοιάζουν με πραγματικό έργο τέχνης, παίζοντας τον ρόλο ενός ξεχωριστού αντικειμένου διακόσμησης μέσα σε έναν χώρο και προσδίδοντας κομψότητα σε οποιονδήποτε τέτοιο. Με τη λειτουργία Gallery Mode που διαθέτουν αυτές οι τηλεοράσεις, οι θεατές μπορούν να τις απολαύσουν ακόμη και ως ψηφιακούς ζωγραφικούς πίνακες.

Η GX Soundbar της LG συνδυάζεται άψογα με την σειρά τηλεοράσεων GX OLED. Προκειμένουν να προσφέρει μέγιστη ευελιξία στον κάτοχό της, μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιτοίχια ακριβώς κάτω από την τηλεόραση είτε πάνω στην διαθέσιμη ατσάλινη βάση. Προσφέρει υψηλού επιπέδου ηχητική απόδοση αξιοποιώντας τα δύο κκαλύτερα σχετικά πρότυπα σήμερα, τα Dolby Atmos και DTS:X, όντας παράλληλα συμβατή με το πρότυπο Dolby Vision για την εικόνα (επιτρέπει την απόδοσή του μέσω 4K passthrough). Είναι, δε, και πιστοποιημένη για απόδοση ήχου υψηλής ανάλυσης (Hi-Res Audio), προσφέροντας αναπαραγωγή σχετικών μουσικών αρχείων ή ροών από το Internet χωρίς απώλειες, σε υλικό ποιότητας έως και 24-bit/96kHz.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ