Καλό Πάσχα, δώρα πολλά

Και... Αληθώς, με 15 κληρώσεις: κάτι για τον καθένα!

Αν κρίνουμε από την εικόνα των δρόμων της Αθήνας χθες και σήμερα, πολλοί φίλοι και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr έχουν ήδη... αποδράσει για την ολιγοήμερη παύση των διακοπών του Πάσχα. Και πολύ καλά έκαναν! Για όσους και όσες δεν το έκαναν ακόμη όμως - ή δεν αποχωρίστηκαν την πρόσβαση στο Internet απλώς και μόνο επειδή απομακρύνθηκαν από τη βάση τους! - δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να στείλουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα, από το να υπενθυμίσουμε τις 15 εορταστικές κληρώσεις που έχουμε διοργανώσει σε συνεργασία με τη Sony, τη Microsoft, τη Logitech και την Electronic Arts!

Δώρα για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά προσφέρει η Sony Hellas, αφού στις συγκεκριμένες κληρώσεις τα δώρα αφούν σε ηχοσυστήματα και Blu-ray player της ιαπωνικής εταιρείας. Ένας υπερτυχερός φίλος ή φίλη θα κερδίσει το Sony GigaJuke NAS-SC500PK, ένα ηχοσύστημα που καλύπτει δύο διαφορετικούς χώρους με δυνατότητα επέκτασης για έως και έξι (multiroom). Άλλος ένας φίλος ή φίλη θα κερδίσει ένα mini ηχοσύστημα Sony CMT-HX70BTR, το οποίο μπορεί να αντλήσει ψηφιακή μουσική από πληθώρα πηγών, ενώ ένας ακόμη τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει το ολοκαίνουργιο BDP-370, το νεότερο μοντέλο Blu-ray της Sony που ακολουθεί τη φιλοσοφία του Monolithic Design και αξιοποιεί ως πηγή περιεχομένου το Internet. Η σελίδα αυτής της κλήρωσης βρίσκεται ΕΔΩ.

H Microsoft Hellas προσφέρει επίσης ποικιλία δώρων που αντιστοιχούν στους πολυάριθμους τομείς όπου έχει παρουσία με προϊόντα. Ένας μεγάλος τυχερός φίλος ή φίλη θα κερδίσει ένα Xbox 360 Elite, αλλά και αντίτυπα των δύο καλύτερων πρόσφατων τίτλων της αμερικανικής εταιρείας, των Forza MotorSport 3 και Halo ODST. Τρεις ακόμη φίλοι ή φίλες θα κερδίσουν τα πιθανώς δύο ομορφότερα προϊόντα της στην κατηγορία των πληκτρολογίων και mouse: το ολοκαίνουργιο Arc Keyboard και το ξεχωριστό Arc Mouse. Δέκα ακόμη φίλοι ή φίλες, τέλος, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των καλύτερων Windows που κυκλοφόρησαν ποτέ, των Windows 7, στην έκδοση Ultimate! Η σελίδα αυτής της κλήρωσης βρίσκεται ΕΔΩ.

Το PlayStation έχει έντονη παρουσία και στις Πασχαλινές μας κληρώσεις, με hardware και software. Ένας φίλος ή φίλη του αθηνόραμαdigital.gr θα κερδίσει ένα PS3 "Slim" (την έκδοση με το σκληρό δίσκο των 120 GB) και ένα αντίτυπο του God of War III. Ένας ακόμη φίλος ή φίλη θα κερδίσει ένα PSPgo, ενώ ένας ακόμη φίλος ή φίλη θα αποκτήσει την σπάνια, ακριβή και συλλεκτική, Ultimate Trilogy Edition του God of War III: αυτή περιέχει και τα πρώτα δύο GOW σε υψηλή ευκρίνεια, και bonus υλικό όπως τα soundtracks, και extra περιεχόμενο για τον τίτλο αυτόν καθ' αυτόν, όλα κλεισμένα σε ειδικό case στο σχήμα του Pandora's Box. Δέκα ακόμη φίλοι ή φίλες, άλλωστε, θα κερδίσουν από ένα κανονικό αντίτυπο του God of War III. Η σελίδα αυτής της κλήρωσης βρίσκεται ΕΔΩ.

Η ελβετική Logitech δεν θα μπορούσε να λείπει από τις Πασχαλινές κληρώσεις μας. Σε συνεργασία με τη Logitech Greece, πέντε φίλοι ή φίλες - ελπίζουμε κάτοχοι φορητού υπολογιστή - έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα Notebook Kit MK605, το οποίο απαρτίζεται από stand για το laptop, ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse. Πέντε ακόμη φίλοι ή φίλες θα αποκτήσουν ένα Z-2300, το καλύτερο σετ ηχείων 2.1 της ελβετικής εταιρείας, με πανίσχυρο subwoofer και πιστοποίηση κατά THX. Πέντε ακόμη φίλοι ή φίλες, τέλος, θα κερδίσουν από ένα ολοκαίνουργιο Wireless Desktop MK710, τον πιο πρόσφατο συνδυασμό ασύρματου πληκτρολογίου και mouse της Logitech, που έχει να επιδείξει εκπληκτικό σχεδιασμό, εργονομικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες. Η σελίδα αυτής της κλήρωσης βρίσκεται ΕΔΩ.

Δώρα για τους gamers όμως προσφέρει και η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία έκδοσης τίτλων στον κόσμο, η Electronic Arts. To θέμα της μίας εκ των δύο κληρώσεων δεν είναι άλλο από το Dragon Age Origins, η έκδοση για οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας του πασίγνωστου κορυφαίου action RPG της θρυλικής Bioware, βραβευμένο από πληθώρα μέσων ενημέρωσης και μεγάλο αριθμό από gamers. Το θέμα της δεύτερης είναι το πολυσυζητημένο Dante's Inferno, ένα action adventure που βασίζεται στην περίφημη "Θεία Κωμωδία" του Δάντη, φυσικά σε... αλληλεπιδραστική, υψηλής ευκρίνειας μορφή. Η EA Greece προσφέρει πέντε αντίτυπα από τον κάθε τίτλο για καθένα από τα PS3 και Xbox 360. Η σελίδα αυτής της κλήρωσης βρίσκεται ΕΔΩ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να μεταβούν στις σχετικές σελίδες και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που βρίσκονται εκεί. Οι συγκεκριμένες εορταστικές κληρώσεις θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλό Πάσχα, καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ