Tablet ή/και smartphone με €99 έκαστο στα καταστήματα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Αποκλειστική προσφορά στα Lenovo Α680 και Lenovo A7-30 3G, ελκυστική

Τα smartphones και τα tablets συνεχίζουν να έχουν μεγάλο περιθώριο διεύρυνσης του κοινού τους στη χώρα μας - οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα, δε, οι προτάσεις και οι προσφορές που θα κάνουν οι εμπορικοί συνεργάτες όλων των κατασκευαστών θα αναδείξουν και πάλι τις συγκεκριμένες δύο προϊοντικές κατηγορίες σε υψηλού ενδιαφέροντος. Η αλυσίδα καταστημάτων "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"... δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα αυτές τις ημέρες σε αυτές τις ελκυστικές προσφορές, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη συνεργασία της με τον κατ' εξοχήν ανερχόμενο κατασκευαστή στην αγορά αυτή τη στιγμή: τη Lenovo. Και το κάνει θεαματικά, παραμένοντας στο αποδεδειγμένο "ψυχολογικό όριο" των €99, τόσο με smartphone, όσο και tablet της Lenovo.

Το tablet δεν είναι άλλο από το Α7-30: το εισαγωγικό μεν, αλλά πολύ καλά εξοπλισμένο για αυτήν την κατηγορία κόστους, μοντέλο με οθόνη 7 ιντσών της Lenovo. H οθόνη είναι τεχνολογίας IPS - ευρείες γωνίες θέασης, πολύ καλή απόδοση χρωμάτων - και ο επεξεργαστής στον οποίο στηρίζεται το tablet τετραπύρηνος και χρονισμένος στο 1.3 GHz. Το Α7-30 προσφέρει, επίσης, στερεοφωνικά ηχεία για ποιοτική απόδοση ήχου τεχνολογίας Dolby Digital Plus, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και υψηλή αυτονομία 8 ωρών με τυπική χρήση. Σημαντικό, άλλωστε, και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει διασύνδεση στο Internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G.

Tο smartphone είναι το μοντέλο A680 της Lenovo: διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή που λειτουργεί σε συχνότητα 1.3 GHz, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και μεγάλη, αφαιρούμενη μπαταρία που τού εξασφαλίζει επαρκέστατη αυτονομία σε καθημερινή χρήση. Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αξιοποιήσει δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα - ώστε ο κάτοχός του να έχει π.χ. τον αριθμό επικοινωνίας τον επαγγελματικό του, αλλά και τον διαφορετικό προσωπικό του στην ίδια συσκευή - καθώς και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G για πρόσβαση στο Internet παντού.

Τόσο το Lenovo A7-30 όσο και το Lenovo Α680 διατίθενται στην τελική τιμή των μόλις €99 ή και δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα CosmOTE. Η συγκεκριμένη προσφορά της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" καθιστά τις δύο αυτές συσκευές τις πλέον προσιτές με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και Δικτυακή πρόσβαση ταχυτήτων 3G στην αγορά αυτή τη στιγμή. Οι δύο αυτές καινούργιες προτάσεις, άλλωστε, έρχονται να προστεθούν στην ήδη μεγάλη γκάμα από smartphones και tablets που μπορεί να βρει κανείς στην αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός" και τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις συσκευές αυτές. Αλλά, από όποια πλευρά και να το δει κανείς... €99 είναι αυτά: πόσο να το σκεφτείς, με τόσο χαμηλό κόστος απόκτησης; Ακριβώς!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ