Nova Fiber: πρόσβαση Internet στα 500 Mbps ή 1 Gbps σε προσιτές τιμές

Για χρήση από καταναλωτές ή επιχειρήσεις, με συνοδευτικό εξοπλισμό και άλλες παροχές

Η Nova, μέλος της United Group - κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη - διαθέτει αυτές τις ημέρες στην ελληνική αγορά τις δικές της προτάσεις για πρόσβαση στο Internet με πραγματικές ταχύτητες Fiber, στα 500 Mbps και 1Gbps, σε προσιτές τιμές. Μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς Nova Fiber, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς, η νέα Nova φέρνει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) δίνοντας σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν Δικτυακή πρόσβαση ταχύτερη από ποτέ για οποιαδήποτε χρήση.

Οι επιλογές FIBER και FIBER ULTRA και FIBER προσφέρουν στους συνδρομητές τους ταχύτητες Δικτυακής πρόσβασης στα 500 Gbps και 1 Gbps αντίστοιχα για εξαιρετικά γρήγορο downloading, για ταχύτατο uploading στα 50 Mbps και 100 Mbps αντίστοιχα, για ταυτόχρονη χρήση πολλών συσκευών αλλά και για online gaming με άμεση απόκριση και μηδενικές καθυστερήσεις. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις προς σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος, ενώ ο πρώτος μήνας χρήσης τους προσφέρεται δωρεάν.

Το μηνιαίο κόστος τους (για νέες συνδέσεις συμβολαίου 24 μηνών) ανέρχεται σε €26 και €33 αντιστοίχως, μπορεί δε να συνδυαστεί και με συνδρομή στο πλήρες περιεχόμενο της ΕΟΝ ΤV (με όλες τις δικές της παροχές), στην οποία περίπτωση το κόστος των FIBER και FIBER ULTRA διαμορφώνεται στα ανταγωνιστικότατα €34 και €45 αντίστοιχα (με τους τρεις πρώτους μήνες χρήσης μάλιστα δωρεάν).

Η Nova στο πλαίσιο της συνολικής επένδυσης ύψους 2 δισ. ευρώ, αναπτύσσει έως το 2027 ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit, πoυ θα παρέχει κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) στο 40% του ελληνικού πληθυσμού και στο 70% των περιφερειών της χώρας. Το δίκτυο αυτό - για την ανάπτυξη του οποίου προβλέπεται η δημιουργία 22.000 χλμ. οπτικών ινών - θα ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για υπερυψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ