Νέα σετ ηχείων Logitech για PC... και όχι μόνο

Σύντομα διαθέσιμα τα ποιοτικά Z533 και Z333, διάταξης 2.1, πολλαπλών χρήσεων

Μπορεί η Logitech να ανακοίνωσε πρόσφατα πως ξεκινά τη διαφοροποίηση και διεύρυνσή της όσον αφορά στις προϊοντικές σειρές τις οποίες καλύπτει, υπογράμμισε ωστόσο πως δεν σταματά να στηρίζει τις κατηγορίες όπου διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια - και ίσως... απόδειξη των δηλωθέντων δεν είναι άλλη από την αποκάλυψη δύο νέων σετ ηχείων διάταξης 2.1 για οικιακή χρήση. Έχοντας χρησιμοποιήσει για πολλά χρόνια σετ ηχείων της Logitech, σε διατάξεις τόσο 5.1 όσο και 2.1, μπορούμε να προσυπογράψουμε για την ποιότητα του ήχου που είναι σε θέση να προσφέρουν - εν έτει 2015, ωστόσο, οι νέες προτάσεις των Ελβετών φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερα πράγματα.

Το σετ ηχείων Z533 χαρακτηρίζεται από καινούργιο, περισσότερο... "επιθετικό" ίσως design, με ανθρακί και μαύρο χρώμα να συνδυάζονται με τρόπο μοντέρνο για να προσδώσουν στα δύο κύρια ηχεία στυλ που όντως ξεχωρίζει. Το subwoofer είναι επίσης ανασχεδιασμένο αλλά περισσότερο συντηρητικό στην εμφάνιση - στον κύριο ρόλο του, ωστόσο, την ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων δεν είναι καθόλου... διακριτικό. Όπως ταιριάζει σε ένα σωστό sub, με άλλα λόγια! Όπως και στην περίπτωση παρελθόντων σετ, έτσι και σε αυτήν η Logitech περιλαμβάνει στη συσκευασία ενσύρματο ρυθμιστικό ήχου για εύκολη διαχείριση της έντασης λειτουργίας (φέρει και υποδοχή για ακουστικά). Στο subwoofer, άλλωστε, υπάρχουν είσοδοι τόσο των 3.5 χιλιοστών στερεοφωνική (το γνωστό "καρφάκι"), όσο και στερεοφωνική RCA (το γνωστό "κόκκινο και άσπρο") ώστε να είναι εφικτή η σύνδεση και άλλων συσκευών για χρήση των ηχείων και με αυτές.

Το σετ ηχείων Z533 έχει ονομαστική ισχύ της τάξης των 120 Watt, ενώ ο... "μικρότερος αδελφός" του, το σετ ηχείων Z33 έχει χαμηλότερη, στο επίπεδο των 80 Watt (και περισσότερο απλοϊκό design μα με τις ίδιες διαχειριστικές δυνατότητες). Και τα δύο σετ μπορούν να συνδυαστούν με τον προσαρμογέα Bluetooth της Logitech, ώστε να είναι σε θέση να αναπαράγουν ασύρματα και απευθείας μουσική που είναι αποθηκευμένη σε άλλες αντίστοιχα εξοπλισμένες συσκευές (όπως τα smartphones και τα tablets). To Ζ533 θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Ιουλίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €89.99, ενώ το Z333 είναι ήδη διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €59.99. Επιφυλασσόμαστε για τις πρακτικές μας εντυπώσεις, σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ