Logitech Studio Series: για γραφείο... όχι βαρετό

Νέα πληκτρολόγια και mouse με χρώμα, πρωτότυπο σχεδιασμό και χαρακτήρα, για κάθε προτίμηση

Όλοι γνωρίζουν και όλοι έχουν χρησιμοποιήσει, βέβαια, με τους προσωπικούς υπολογιστές τους τα τυπικά, βαρετά μαύρα πληκτρολόγια και mouse, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι - για όσους και όσες, όμως, θέλουν να "βάλουν χρώμα" στο περιβάλλον που δουλεύουν η Logitech έχει προτάσεις καινούργιες. Οι Ελβετοί μόλις παρουσίασαν την νέα τους σειρά τέτοιων lifestyle με την επωνυμία POP που απαρτίζεται από πληκτρολόγιο, mouse και deskmat, προσφέροντας στυλ, χαρακτήρα και δυνατότητα προσωπικής έκφρασης στην εργασιακή ρουτίνα όσων εργάζονται με Η/Υ. Η κυκλοφορία των προϊόντων POP κυριολεκτικά επαναπροσδιορίζει το look του σύγχρονου προσωπικού χώρου εργασίας με αισθητική τριών διαφορετικών επιλογών.

Όμορφα σχεδιασμένα σε ρετρό αισθητική, τα πληκτρολόγια POP προσφέρουν άνετα μηχανικά πλήκτρα σε στυλ κλασικής γραφομηχανής, αλλά και σύγχρονες λειτουργίες που περιμένει κανείς από προϊόν του είδους το 2022. Τα 12 πλήκτρα FN διαθέτουν συντομεύσεις όπως οι Snip Screen ή Mute Mic, αλλά και Media Keys ώστε να διευκολύνουν την δουλειά, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Η εμπειρία, άλλωστε, της πληκτρολόγησης που προσφέρουν είναι σχεδόν... εθιστική, με μηχανικά πλήκτρα που αναπηδούν και ηχούν πειστικά σε κάθε πάτημα.

Τα πληκτρολόγια POP συνοδεύονται από οκτώ εναλλάξιμα πλήκτρα emoji στο κουτί (τέσσερα ταυτόχρονα κάθε φορά τοποθετημένα), τα οποία προσαρμόζονται εύκολα σε αυτά που θέλει να χρησιμοποιεί κανείς πιο πολύ. Και αυτά μπορούν να οριστούν, φυσικά, έτσι ώστε να εκτελούν εύχρηστες συντομεύσεις λειτουργιών μέσα από το λογισμικό Logitech Options που διαθέτει μέσω Internet η εταιρεία για PC ή Mac. Το POP mouse, άλλωστε, διαθέτει επίσης κεντρικό κουμπί το οποίο καλεί ειδικό μενού που επιτρέπει την προσαρμογή των emoji μ' ευκολία.

Το ποντίκι POP, από την άλλη πλευρά, συμπαγές και πρωτότυπα σχεδιασμένο, μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε και αυξάνει την παραγωγικότητα του/της κατόχου του με τον τροχό κύλισης Smartwheel που αναστρέφεται αυτόματα από τη λειτουργία κύλισης υψηλής ακρίβειας στη λειτουργία κύλισης ταχύτητας. Το εργονομικό του σχήμα εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη του χρήστη ώστε να καθιστά την πολύωρη εργασία άνετη και ξεκούραστη. Και αυτό, άλλωστε, επιτρέπει την ρύθμιση λειτουργιών του με το λογισμικό Logitech Options, αξιοποιώντας παράλληλα και την επιλογή Logitech Flow που επιτρέπει την απευθείας αντιγραφή ή επικόλληση κειμένου, αρχείων και εικόνων μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών με χαρακτηριστική ευκολία.

Τα δύο αυτά νέα προϊόντα POP αξιοποιούνται και με άλλους, διαφορετικούς τύπους συσκευών, όπως π.χ. τα tablet, καθώς επιτρέπουν την ασύρματή τους διασύνδεση τόσο μέσω Bluetooth όσο και του συνοδευτικού ασύρματου δέκτη Logi Bolt. Συνοδεύονται επίσης από την δέσμευση ανθεκτικότητας και μακροχρόνιας διάρκειας ζωής της μπαταρίας που φέρουν τα ποιοτικά προϊόντα Logitech.

Το πληκτρολόγιο και το mouse της σειράς POP είναι μόνο οι πιο πρόσφατες προσθήκες στην σειρά Studio της Logitech. Η ίδια σειρά διαθέτει ήδη το μινιμαλιστικό mouse με το όνομα και... σχήμα Pebble, τα πληκτρολόγια K580 και K380, καθώς και το deskmat της Logitech. Τα πληκτρολόγια POP Keys συνεργάζονται με λειτουργικά συστήματα macOS, Windows, iOS, iPadOS, Chrome OS και Android, ενώ το POP Mouse λειτουργεί με Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS και Linux. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το mouse ανέρχεται στα €41.50, ενώ για το πληκτρολόγιο στα €105 ευρώ και το deskmat στα €20.99. Και... ποτέ ξανά βαρετό γραφείο εργασίας!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ