Logitech: νέο σετ ηχείων Bluetooth

Ποιοτικός ήχος για οικιακή χρήση, συνδυασμένος με την ευκολία της φορητής συνδεσιμότητας

Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Z337 Bold Sound με Bluetooth, του πρώτου σετ ηχείων ηχείου οικιακής χρήσης της εταιρείας που επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου ασύρματα από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone μέσω Bluetooth. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σετ αυτό διευκολύνει τους χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, ταινίες ή games από οποιαδήποτε συσκευή, επιτρέποντας παράλληλα την εύκολη εναλλαγή από μία συσκευή σε μία άλλη: ο χρήστης μπορεί απλά να πατήσει το κουμπί της παύσης σε μία συσκευή και να ξεκινήσει την αναπαραγωγή από μία άλλη, εναλλάσσοντας τις πηγές αλλά διατηρώντας υψηλή ποιότητα ήχου από όλες.

Με μέγιστη ισχύ στα 80W το σετ ηχείων της Logitech αποδίδει οποιουδήποτε είδους περιεχόμενο επιλέξει ο χρήστης με διαυγή ήχο και ισχυρά μπάσα. Εκτός από την ασύρματη σύνδεση, ο καταναλωτής μπορεί επίσης να συνδέσει στο Logitech Z337 άλλες συσκευές ενσύρματα - είτε μέσω της θύρας ακουστικών των 3.5 χιλιοστών, είτε μέσω RCA - οπότε είναι εφικτή η σύνδεση του σετ μόνιμα π.χ. σε έναν Η/Υ ή σε ένα οικιακό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης, χωρίς να στερηθεί κανείς την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με άλλες συσκευές.

Το σετ ηχείων συνοδεύεται επίσης από βάση ελέγχου, τοποθετήσιμη οπουδήποτε, η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον βασικό έλεγχο του σετ - π.χ. ενεργοποίηση, ένταση ήχου, σύζευξη Bluetooth - καθώς και υποδοχή ακουστικών για τις περιπτώσεις που ο χρήστης προτιμά την αθόρυβη ακρόαση. Εξειδικευμένο ρυθμιστικό στο πίσω μέρος του subwoofer επιτρέπει την προσαρμογή του επιπέδου απόδοσης των χαμηλών συχνοτήτων (μπάσων) σύμφωνα με τις ακουστικές προτιμήσεις του καθενός. Το Logitech Z337 Bold Sound με Bluetooth θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €80.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ