Logitech: νέα εποχή gaming με την Aurora Collection

Οι Ελβετοί διαθέτουν νέα περιφερειακά Η/Υ σχεδιασμένα όχι μόνο για το τυπικό κοινό των PC gamers

Η Logitech έχει καλλιεργήσει με επιτυχία το όνομά της όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά των PC gamers, και δη των αφοσιωμένων με απαιτήσεις, με την μεγάλη γκάμα περιφερειακών και αξεσουάρ που προσφέρει γι' αυτούς. Ίσως είναι όντως η ιδανική κατασκευάστρια, λοιπόν, για να προσφέρει τέτοια προϊόντα, σε αντίστοιχο επίπεδο ποιότητας, και σ' ένα κοινό έξω από το παραδοσιακό τους: η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα τη συλλογή Aurora, η οποία περιλαμβάνει τα ασύρματα ακουστικά G735, το ασύρματο πληκτρολόγιο G715, το πληκτρολόγιο G713, το ασύρματο ποντίκι G705 και οκτώ εξατομικευμένα αξεσουάρ. Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε ώστε να περικλείει κάθε φύλο, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γυναικών gamers. Παράλληλα απευθύνεται σε όλους τους παίκτες που αναζητούν από αυτά τα περιφερειακά σχεδιασμό περισσότερο "παιχνιδιάρικο" του συνηθισμένου, συνδυασμένο με άψογη εμπειρία χρήσης.

Η συλλογή Aurora έχει ξεχωριστή αισθητική, ακολουθώντας σχεδιαστικές γραμμές που δεν ακολουθούν τα τυπικά πρότυπα της κατηγορίας, ενώ επιτρέπει την εξατομίκευση μέσω ειδικών αξεσουάρ και πολλών επιλογών χρωμάτων. Περιλαμβάνει όμως όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της Logitech G για gaming, όπως την ασύρματη τεχνολογία υψηλής απόδοσης LightSpeed ή την τεχνολογία μικροφώνου Blue Voice. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή εξοπλισμού gaming που παρέχει όλα εκείνα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που αναμένουν οι αφοσιωμένοι gamers αλλά προσκαλεί όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες να την αξιοποιήσουν με το στυλ που προτιμούν.

Η συλλογή Aurora σχεδιάστηκε βασιζόμενη στις γνώμες γυναικών gamers και υλοποιήθηκε από ομάδα αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες με πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο της καινοτομίας, του σχεδιασμού, της μηχανικής και του marketing της Logitech. Η συλλογή δημιουργήθηκε όχι μόνο για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες ενός κοινού που δεν είχε ως τώρα αρκετές επιλογές, αλλά για ν' αναπροσδιορίσει το μέλλον του gaming περιλαμβάνοντας, πλέον, τους πάντες.

Η νέα συλλογή Aurora αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

Ασύρματα Ακουστικά Gaming G735. Με φινίρισμα White Mist, φωτισμό RGB και μίξη διπλού ήχου, τα G735 είναι η πλέον ευέλικτη επιλογή για κάθε παίκτη. Το G735 είναι το πρώτο σετ μικροφώνου-ακουστικών Logitech που αξιοποιεί την τεχνολογία Blue Voice: αυτή προσφέρει ειδικές λειτουργίες για την διαμόρφωση της φωνής ενός παίκτη κι έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τις σχετικές ρυθμίσεις τόσο μέσω του λογισμικού G-Hub, όσο κι απευθείας στο ακουστικό. Τα G735 μεγιστοποιούν την άνεση χρήσης υποστηρίζοντας μικρότερα μεγέθη κεφαλής, προσφέρουν δε υψηλή αυτονομία με αντοχή μπαταρίας πάνω από 56 ώρες (χωρίς φωτισμό). Οι παίκτες απολαμβάνουν, άλλωστε, ελευθερία κινήσεων με ασύρματη διασύνδεση τόσο μέσω Bluetooth, όσο και μέσω της βραβευμένης ασύρματης τεχνολογίας LightSpeed της Logitech G.

Μηχανικά Πληκτρολόγια Gaming G715 και G713. Το ασύρματο πληκτρολόγιο gaming G715 και το πληκτρολόγιο gaming G713 προσφέρουν υψηλή απόδοση πληκτρολόγησης συνδυασμένη με ατμοσφαιρικό φωτισμό, ώστε οι gamers να εκφράζουν το στυλ τους και να παίζουν με τον δικό τους τρόπο. Η συμπαγής διάταξη πλήκτρων Tenkeyless και το ρυθμιζόμενο ύψος εξασφαλίζουν άνεση χρήσης όλη την ημέρα. Οι παίκτες μπορούν να τα πάρουν μαζί τους οπουδήποτε καθώς η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους προσφέρει 25 ώρες αδιάκοπου παιχνιδιού. Και εδώ παρούσα η ασύρματη συνδεσιμότητα LightSpeed ή Bluetooth, ενώ και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από στηρίγματα καρπών που εξασφαλίζουν πολύωρο μα ξεκούραστο χειρισμό.

Ασύρματο Ποντίκι Gaming G705. Το ασύρματο ποντίκι gaming G705 είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρότερα χέρια, χωρίς να στερείται τίποτε από πλευράς τεχνολογικής. Με βάρος μόλις 85 γραμμάρια, το G705 προσφέρει εξαιρετικά άνετη χρήση και παράλληλα υψηλές επιδόσεις καθώς ο αισθητήρας ανάγνωσης laser στον οποίο στηρίζεται είναι σχεδιασμένος ειδικά για gaming. Και εδώ υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε διασύνδεση Bluetooth και LightSpeed, ενώ εξαιρετικά χρήσιμο για πολλούς gamers θ' αποδειχθεί το εύκολα προσβάσιμο κουμπί αλλαγής ανάλυσης λειτουργίας του G705, καθώς διαφορετικά games χρειάζονται διαφορετική ανάλυση.

Αξεσουάρ. Οι παίκτες μπορούν να προσδώσουν ακόμη περισσότερο προσωπικό τόνο στα προϊόντα αυτά με 8 νέα αξεσουάρ όπως τα υποστηρίγματα καρπών σε σχήμα σύννεφου, τα cable charms και η θήκη μεταφοράς σε σχήμα καρδιάς. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν μαξιλαράκια αυτιών και μικρόφωνα βραχιόνων, θήκες για το επάνω μέρος των πληκτρολογίων G713/G715 ή mousepad ώστε οι παίκτες να προσαρμόζουν τα περιφερειακά αυτά στο στυλ τους.

Περισσότερα για τα προϊόντα της συλλογής Aurora, που είναι ήδη διαθέσιμα, μπορεί να μάθει κανείς στο επίσημο website της LogitechG. Όσον αφορά στα κόστη, οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι ακόλουθες: το Logitech G735 διατίθεται προς €239, τα πληκτρολόγια Logitech G715 και Logitech G713 TKL προς €209 και €175 αντίστοιχα, ενώ το G705 προς €105. Υπάρχει επίσης και νέα, ειδική έκδοση Aurora του πασίγνωστου μικροφώνου Blue Yeti USB με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149.99. Όχι ακριβώς προσιτές τιμές για το ευρύ κοινό ίσως, μα παίκτες όλων των φύλων που αισθάνονταν πως δεν είχαν επιλογές αρκετές ή αρκετά θελκτικές σε αυτές τις βασικές κατηγορίες περιφερειακών PC για gaming... τουλάχιστον τώρα, έχουν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ