Logitech: σετ ασύρματου headset και mouse σε προσφορά-έκπληξη

Τα ποιοτικά G435 και G305 στην Ελλάδα σε ειδικό gaming bundle με κόστος προσιτό στους PC gamers

Η Logitech G, το brand της Logitech με αντικείμενο τα προϊόντα για gamers, ανακοίνωσε μία ειδική προσφορά για την ελληνική αγορά που αξίζει σαφέστατα της προσοχής όσων παίζουν τους αγαπημένους τους τίτλους σε PC. Η εταιρεία διαθέτει το Gaming Bundle G435 και G305 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €135.

Το ασύρματο Gaming Headset G435 LIGHTSPEED προσφέρει άνετη χρήση και δυνατό, καθαρό ήχο. Διαθέτει δύο μικρόφωνα εξελιγμένης τεχνολογίας (τα οποία περιορίζουν στο ελάχιστο τον περιβαλλοντικό θόρυβο), δίνει την επιλογή ασύρματης σύνδεσης μέσω LIGHTSPEED ή Bluetooth, έχει αυτονομία διάρκειας 18 ωρών και ζυγίζει μόλις 165 γραμμάρια. Τα πλαστικά μέρη του περιέχουν κατά 22% πιστοποιημένο προς ανακύκλωση υλικό, συμβάλλοντας στις οικολογικές πρακτικές που ακολουθεί η Logitech.

Το ασύρματο Gaming Mouse G305 αξιοποιεί κι αυτό την τεχνολογία LIGHTSPEED και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε προνομιακή τιμή. Προσφέρει έως και 250 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με μία μόλις μπαταρία AA, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αντέχει έως 9 μήνες (!) με τυπική χρήση. Οι διακόπτες των κύριων πλήκτρων του G305 έχουν διάρκεια ζωής άνω των 10 εκατομμυρίων κλικ, ενώ η μηχανική πίεση στα διαχωρισμένα πλήκτρα του συνεπάγεται ταχύτερη απόκριση, καθώς για κάθε κλικ απαιτείται μικρότερη δύναμη. Η απόδοση του G305 είναι έτσι περισσότερο αξιόπιστη συνολικά, ακόμη και στα πλέον ανταγωνιστικά PC games.

Tο Gaming Bundle της Logitech G δίνει σε ακόμη περισσότερους PC gamers την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους τίτλους με καλύτερο ήχο και έλεγχο από ποτέ, για λιγότερα χρήματα από ποτέ. Προσφέρεται σε χρώμα λευκό/κίτρινο neon και είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ