Κωτσόβολος: συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς

Με την αγορά σχολικών ειδών στα δεύτερα, δωροεπιταγές αξίας €50 για τα δικά του καταστήματα

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε λίγες ημέρες, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας €50 με αγορές μαθητικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα: οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας €30 και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους - έως και την Πέμπτη 19/09/21 - και με αγορές αξίας €299 και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας €50 για την επόμενη αγορά τους.

Στην αξιόλογη αυτή προωθητική ενέργεια συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που πουλούν σχολικά είδη (με εξαίρεση τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών), ενώ η δωροεπιταγή Κωτσόβολος εξαργυρώνεται σε αγορές άνω των €200 μέχρι 31/10/21.

Μία καλύτερη σχολική ζωή - με εξελιγμένο, ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό - περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας τα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το ηλεκτρονικό του κατάστημα (www.kotsovolos.gr) και το τηλεφωνικό του κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, ώστε να βρουν ο,τιδήποτε χρειάζονται σε πλειάδα προϊοντικών κατηγοριών, με ποικιλία επιλογών. Και... καλή σχολική χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ