Kλήρωση: 30 Χρόνια Microsoft Hardware

Σετ με νέα μοντέλα πληκτρολογίων και mouse, για 3 τυχερούς ή τυχερές

H Microsoft μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή για τα Windows, το Office και άλλα προϊόντα software, όμως το τμήμα της hardware που ίδρυσε το 1982 έχει "υπογράψει" πολλά από τα προϊόντα που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τους προσωπικούς μας υπολογιστές σήμερα. Το Hardware Group της Microsoft συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην παγκόσμια αγορά και η αμερικανική εταιρεία το γιορτάζει δεόντως - μαζί της και το Αθηνόραμα Digital, το οποίο αφιερώνει μία εβδομάδα άρθρων με θέμα την πορεία αυτή του συγκεκριμένου τμήματος από το 1982 μέχρι σήμερα. Στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, δε, τρεις τυχεροί φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ισάριθμα σετ από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Hardware Group, προσφορά της Microsoft Hellas!

Πρόκειται για τα Wedge Mobile Keyboard και Wedge Touch Mouse, τα δύο καινούργια προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας που απευθύνονται κυρίως σε χρήστες οι οποίοι αξιοποιούν PC ή/και tablets "εν κινήσει", "εκεί έξω" (αλλά φυσικά όχι μόνο σε αυτούς). Και τα δύο έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο όγκο για να μεταφέρονται πιο εύκολα, να αξιοποιούν την ασύρματη διασύνδεση Bluetooth για να είναι συμβατά με ευρεία γκάμα συσκευών και να διαχειρίζονται τις μπαταρίες τους... προσεκτικά, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία. Ο μοντέρνος, μινιμάλ σχεδιασμός τους και η ποιότητα κατασκευής τους κινούνται, φυσικά, στο επίπεδο που περιμένει κανείς από premium προϊόντα της Microsoft.

Αυτό το σετ πληκτρολογίου/mouse προσφέρει την ευκαιρία η Microsoft Hellas σε τρεις φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 12/11 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Πέμπτη 13/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ