Κληρώσεις, Χριστούγεννα 2013, PlayStation

Δύο συστήματα ψυχαγωγίας, 50 games γι' αυτά, 52 τυχεροί και τυχερές!

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί - είτε... υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα είτε όχι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα - με δώρα κάθε είδους. Από το Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, κυρίως δώρα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς... και πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με τη Sony Hellas και τη Sony Computer Entertainment, διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις με αντικείμενο προϊόντα PlayStation. Οι συγκεκριμένες, δε, είναι οι πλουσιότερες που έχουμε διενεργήσει ποτέ στην κατηγορία του gaming, με δώρα αρκετά για να αναδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ... 52 νικητές!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: το μεγαλύτερο δώρο των κληρώσεων αυτών είναι σαφέστατα το "πακέτο" PlayStation3 με τη νεότερη έκδοση του συστήματος της Sony, εξοπλισμένου με σκληρό δίσκο των 500 GB και συνοδευόμενου από τα δύο κορυφαία games της ιαπωνικής εταιρείας γι' αυτό φέτος. Πρόκειται, φυσικά, για τα Gran Turismo 6 (στην Anniversary Edition του) και The Last of Us, τα οποία θα προσφέρουν αμέτρητες ώρες ποιοτικής διασκέδασης από μόνα τους.

Κοντά σε αυτό βρίσκεται το δεύτερο πιο ενδιαφέρον δώρο: ένα PlayStation Vita - με διαφορά το ικανότερο φορητό σύστημα για gaming αυτή τη στιγμή - στην έκδοση Wi-Fi και συνοδευόμενο από το Epic Mickey 2 της Disney, τίτλο εντυπωσιακό κι ενδιαφέροντα για τις μικρές ηλικίες.

Από κει και πέρα... games! Συγκεντρώσαμε την "αφρόκρεμα" των παραγωγών για PlayStation3 φέτος - και όχι μόνο - για 30 τυχερούς ή τυχερές. Κληρώνουμε, έτσι, από 5 αντίτυπα των Gran Turismo 6, The Last of Us, Beyond, God of War Ascension, God of War III και Journey Collector's Edition, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα από διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Τέσσερις τροχοί, δράση, περιπέτεια, γρίφοι ή Δικτυακή εξερεύνηση; Όλα εδώ!

Οι κάτοχοι PS Vita δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, ωστόσο, καθώς έχουμε συγκεντρώσει games και γι' αυτούς: από 5 αντίτυπα ποιοτικών τίτλων θα μοιραστούν και 20 ακόμη τυχεροί ή τυχερές. Οι τίτλοι δεν είναι άλλοι από τα Killzone Mercenary, Tearaway, Epic Mickey 2 και Sly Cooper, καλύπτοντας επίσης γκάμα διαφορετικών στυλ παιχνιδιού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις Χριστουγεννιάτικες κληρώσεις μας είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (στην ίδια τη σελίδα και όχι τα posts της). Εναλλακτικά μπορούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, συμπληρώνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που ακολουθούν. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, ότι (β) πολλαπλές συμμετοχές στην ίδια κλήρωση ακυρώνονται, καθώς και ότι (γ) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος σε κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι εορταστικές μας κληρώσεις θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα, 6/1. Οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τρίτη 7/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες... και, φυσικά, καλά Χριστούγεννα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ