G502 X: το θρυλικό gaming mouse επιστρέφει ανανεωμένο

Η Logitech προσφέρει τρεις νέες διαφορετικές εκδοχές, διαθέσιμες άμεσα και στην ελληνική αγορά

Με τόσο μεγάλη πληθώρα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες και τις ζώνες κόστους διαθέσιμες στους PC gamers είναι αληθινά ελάχιστα τα mouse που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς "εμβληματικά", όμως το G502 της Logitech είχε σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία για τόσα πολλά χρόνια που δικαιούται... και με το παραπάνω την διάκριση αυτή. Όλα τα προϊόντα, όμως, ακόμη και τα θρυλικά δικαιούνται αναβάθμισης κάποια στιγμή και αυτό ακριβώς είναι τα Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS που κυκλοφορούν οι Ελβετοί άμεσα και στην ελληνική αγορά.

Και τα τρία μοντέλα G502 X διαθέτουν νέους υβριδικούς οπτικομηχανικούς διακόπτες τεχνολογίας LIGHTFORCE για αυξημένη ταχύτητα και αξιοπιστία, καθώς και άμεση απόκριση. Η τεχνολογία LIGHTFORCE συνδυάζει τα οφέλη των οπτικών διακοπτών με την εξαιρετική αίσθηση των μηχανικών διακοπτών που αγαπούν οι gamers, έτσι ώστε να προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία και ταυτόχρονα απολαυστική χρήση σε οποιουδήποτε είδους PC game κι αν αξιοποιείται.

Τα G502 X φέρουν ανασχεδιασμένο, αναστρέψιμο κι αφαιρούμενο πλήκτρο αλλαγής DPI ώστε να ταιριάζει σε μεγάλο εύρος μεγέθους χεριών και διαφορετικά στυλ λαβής. Φέρουν επίσης καινούργιο τροχό κύλισης με υψηλότερη σταθερότητα και μειωμένο βάρος - διατηρώντας το πασίγνωστο πια, εξαιρετικά γρήγορο "διπλό scroll" και τις επιλογές που επιτρέπουν την ρύθμιση της ακρίβειας κύλισης - φόρτιση μέσω θύρας USB-C στις ασύρματες εκδόσεις, καθώς και λεπτότερο αλλά ανθεκτικότερο περίβλημα για μείωση βάρους και παράλληλα μέγιστη ακαμψία.

Τα G502 X είναι εξοπλισμένα με τον αισθητήρα gaming υψηλής ακρίβειας HERO 25K που προσφέρει απίθανη ακρίβεια και στα πλέον απαιτητικά επίπεδα χειρισμού. Η τεχνολογία LIGHTFORCE προσφέρει στα νέα μοντέλα χρόνους απόκρισης 68% υψηλότερους σε σχέση με αυτά που διαδέχεται και επιτρέπει την σύνδεση δύο τέτοιων συσκευών με κοινό δέκτη και την ρύθμισή τους μέσω του λογισμικού G-HUB. Οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν τα G502 X με τον ίδιο δέκτη που χρησιμοποιούν τα (ειδικά για gaming) πληκτρολόγια Logitech G915, G915 TKL ή G715.

Τα ασύρματα προϊόντα της σειράς G502 X είναι συμβατά με το mousepad ασύρματης φόρτισης Logitech G POWERPLAY, για ουσιαστικά... ανεξάντλητη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς την χρήση καλωδίων. Το μοντέλο G502 X PLUS υποστηρίζει και φωτισμό LightSync RGB αλληλεπιδραστικό με τις ενέργειες του παίκτη στα games. Τα Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS είναι διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα προς €92.99, €155 και €175 αντίστοιχα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ