Honor: νέα, εξελιγμένα ασύρματα ακουστικά

Τα Magic Earbuds και στην ελληνική αγορά από 11/5 σε άκρως ελκυστική τιμή

Η πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να δημιουργεί όλων των ειδών τα προβλήματα και να αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς σε όλες τις χώρες που έχει πλήξει, η Honor ωστόσο... δεν πτοείται από την αντίξοη κατάσταση και προχωρά με το πλάνο της για την δημιουργία ενός οικοσυστήματος προϊόντων τεχνολογίας που συνεργάζονται μεταξύ τους για να προσφέρουν πρόσθετα οφέλη στον καταναλωτή. Μετά από το πρώτο laptop που έφερε στην ελληνική αγορά πριν από λίγο καιρό - το οποίο μάς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις - η εταιρεία προωθεί τώρα τα πρώτα της στερεοφωνικά ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου και άλλα εξελιγμένα χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για τα Honor Magic Earbuds, ζεύγος ακουστικών που σχεδιαστικά θυμίζει μεν τα πολυσυζητημένα AirPods της Apple αλλά σε πρακτικό επίπεδο υπόσχεται να εξουδετερώσει τον περιβάλλοντα ήχο καλύτερα και από το AirPods Pro αξιοποιώντας τρία (!) μικρόφωνα παράλληλα. Το ηχείο των 10mm που περιέχουν είναι ικανό να αποδώσει τόσο τα πρίμα όσο και τα μπάσα της εκάστοτε μουσικής πειστικά, ενώ η επιφάνεια αφής που φέρουν και τα δύο ακουστικά καθιστά τον χειρισμό τους - αναπαραγωγή ή παύση για το τραγούδι που αναπαράγεται εκείνη την στιγμή, απάντηση ή τερματισμός κλήσεων, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εξουδετέρωσης του περιβαλλοντικού ήχου - εύκολο και άμεσο.

Τα Honor Magic Earbuds είναι πανάλαφρα - μόλις 5.5 γραμμάρια το κάθε ακουστικό και 50 γραμμάρια η θήκη μεταφοράς/φόρτισης - και υπόσχονται συνεχή αναπαραγωγή λειτουργίας για 3.5 ώρες, συνεχή διεξαγωγή κλήσεων για 2.5 ώρες και δυνατότητα χρήσης μέσα στην ημέρα για 14.5 ώρες όταν αξιοποιείται η θήκη φόρτισης πλήρως. Το σετ ασύρματων ακουστικών της Honor καλύπτει έτσι τους πιο πολλούς από μας για χρήση σε όλη την διάρκεια μιας εργασιακής μέρας.

Τα Magic Earbuds ξεκινούν να πωλούνται στην χώρα μας από τις 11/5 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €129 - η οποία, παραμένοντας συνεπής στην σταθερή τιμολογιακή πολιτική της Honor, και προσιτή είναι για προϊόν αυτού του είδους και επιπέδου, και κατά πολύ χαμηλότερη αυτής ευθέως ανταγωνιστικών προϊόντων βάσει δυνατοτήτων. Επιφυλασσόμαστε για πλήρη αξιολόγησή τους σύντομα και αντιπαράθεση με τις κορυφαίες προτάσεις των Apple και Sony. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ