Sony: νέα φορητά ασύρματα ηχεία για όλους

Τα XG300, XE300 και XE200 καλοκαιρινά και διαθέσιμα σύντομα στην ελληνική αγορά

To καλοκαίρι είναι, φυσικά, η εποχή κατά την οποία αγοράζονται περισσότερα φορητά ηχεία από κάθε άλλη περίοδο του χρόνου - για... προφανείς λόγους - και η πολύπειρη Sony το γνωρίζει, εξ ου και τα τρία νέα μοντέλα τέτοιων προϊόντων που θα φέρει σε λίγες ημέρες και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τα ΧG300, XE300 και XE200, τα οποία φιλοδοξούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας, ευρύ ήχο που χαρακτηρίζεται τόσο από βαθιά μπάσα όσο και από λεπτομέρεια σε όλο το εύρος των συχνοτήτων που καλύπτουν. Και τα τρία μοντέλα μεταφέρονται με ευκολία, έτσι ώστε ο κάτοχός τους να μοιράζεται την μουσική του με την παρέα του κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Το κορυφαίο εκ των τριών, το XG300, αναλαμβάνει εκτός από "δυνατό", βαθύ ήχο σε όλες τις στάθμες, να... προσφέρει και την εμπειρία του clubbing, προσφέροντας ενσωματωμένο φωτισμό που μπορεί να συγχρονιστεί με τον ρυθμό της μουσικής. Είναι επίσης το ευκολότερο στην μεταφορά, χάρις στην αναδιπλούμενη λαβή του, καθώς και το μόνο εκ των τριών που ενσωματώνει την λειτουργία Live Sound: αυτή υπόσχεται να εξομοιώσει πειστικά, με ειδική επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, τον "ζωντανό ήχο" των συναυλιών αναδημιουργώντας την μοναδική τους ατμόσφαιρα.

Και τα XE300 και ΧΕ200, πάντως, παρά τις μικρότερες διαστάσεις τους και το μικρό τους βάρος, συνδυάζουν ποιοτικό ήχο με πολύ καλή διασπορά που τα καθιστά ιδανικούς "συντρόφους" σε εξορμήσεις. Έχοντας λάβει πιστοποίηση κατά IP67, και τα τρία μοντέλα είναι ανθεκτικά στην επαφή με το νερό ή την σκόνη, ενώ τα XE300 και XE200 έχουν επιπλέον υποστεί τις εκτενείς δοκιμές κραδασμών της Sony που διασφαλίζουν πως οι συσκευές αυτές μπορούν να αντέξουν τα αναπόφευκτα χτυπήματα και γρατζουνιές που υποννοεί η καθημερινή χρήση τους οπουδήποτε.

Και τα τρία νέα φορητά ηχεία της Sony υπόσχονται μεγάλη αυτονομία και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας συνολικά. Πλήρως φορτισμένο το XG300 προσφέρει 25 ώρες αναπαραγωγής, το XE300 24 και το XE200 16, υποστηρίζοντας και ταχεία φόρτιση αν χρειαστεί να γίνει... "στο πόδι": φόρτιση μόλις 10 λεπτών (!) προσφέρει 70 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, ενώ εξοικονόμηση ενέργειας τα XE300/XE200 μπορούν να κάνουν αξιοποιώντας την λειτουργία Ambient Noise Sensing: αυτή αναλύει τον θόρυβο του γύρω περιβάλλοντος με τα ενσωματωμένα τους λιλιπούτεια μικρόφωνα και κρίνει πώς θα διαχειριστεί τις συσκευές με τον βέλτιστο τρόπο.

Τα XG300, XE300 και XE 200 θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας σε χρώμα μαύρο και ανοιχτό γκρι, σε μαύρο, ανοιχτό γκρι και μπλε, καθώς και σε ανοιχτό γκρι, μπλε και πορτοκαλί αντίστοιχα από τις αρχές Ιουλίου. Οι τιμές πώλησής τους έχουν οριστεί στα €299, €199 και €149 αντιστοίχως, οι οποίες δεν είναι χαμηλές για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά ανταποκρίνονται στην παράδοση ποιότητας κατασκευής, στον καλαίσθητο σχεδιασμό, στις δυνατότητες και τις λειτουργίες που προσφέρει το καθένα. Και... καλή διασκέδαση, οποτεδήποτε κι οπουδήποτε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ