Honor: νέο οικοσύστημα προϊόντων τεχνολογίας

Η δημοφιλής κατασκευάστρια επεκτείνεται στα laptops, ορισμένες προτάσεις της και στην Ελλάδα σύντομα

Η τεχνολογία στην καταναλωτική της μορφή είναι τόσο γρήγορα κινούμενη, όσο κι ευμετάβλητη - γεγονός που, αν μη τί άλλο, παρακινεί πολλές κατασκευάστριες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα να διευρύνουν τις προϊοντικές κατηγορίες και υπηρεσίες που καλύπτουν έτσι ώστε να περιορίζουν τους... κλυδωνισμούς που προκύπτουν από τέτοιες μεταβολές. Σε αυτό το πλαίσιο η Honor - η οποία έχει καλλιεργήσει επιτυχώς τα προηγούμενα χρόνια το brand της στο πεδίο των smartphones που προσφέρουν υψηλό δείκτη αξίας/κόστους - ανακοίνωσε την στρατηγική της για την κάλυψη περισσότερων προϊοντικών κατηγοριών με νέες προτάσεις, ορισμένες εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν σύντομα και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε, έτσι, την διάθεση δύο νέων smartphones για την Ευρώπη - των View 30 Pro και 9X Pro, τα οποία όμως δεν θα διατεθούν στην χώρα μας για την ώρα - αλλά, για πρώτη φορά, και την προώθηση δύο φορητών υπολογιστών, των Honor MagicBook με οθόνες 14 και 15 ιντσών. Αυτά τα laptop βασίζονται τόσο σε επεξεργαστές Intel όσο και AMD (στην χώρα μας θα γίνουν διαθέσιμα τα δεύτερα μοντέλα από τα μέσα Μαρτίου) και δίνουν έμφαση στο περιορισμένο βάρος, στο καλαίσθητο design και στην υψηλή αυτονομία, υποσχόμενα 8-10 ώρες τυπικής λειτουργίας με μία φόρτιση. Στηρίζονται σε Windows 10, υπάρχουν σε ανθρακί και ασημί χρώμα (δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κάνουν και τα δύο την εμφάνισή τους στα ελληνικά καταστήματα) και το κόστος τους έχει διαμορρφωθεί σε ανταγωνιστικά επίπεδα (γύρω στα €600-€650).

Στην ίδια παρουσίαση η Honor ανακοίνωσε τα Magic Earbuds, την νέα της πρόταση στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών (προσφέρουν ενεργή καταστολή θορύβου), αλλά και γενναία αναβάθμιση λογισμικού μαζί με την διάθεση νέων αξεσουάρ για το SmartWatch 2 (το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα). H εταιρεία έχει φροντίσει ώστε όλα αυτά τα προϊόντα - laptop, κινητά, ακουστικά, smartwatch - να λειτουργούν άψογα σε συνεργασία, ενθαρρύνοντας έτσι την επένδυση εκ μέρους του καταναλωτικού κοινού στο δικό της οικοσύστημα συνολικά.

Σημειώνεται πως με τα View 30 Pro και 9X Pro η Honor εγκαινιάζει στα κινητά της την χρήση των Huawei Mobile Services και της Huawei App Gallery (μετά από την παύση συνεργασίας με την Google λόγω του εμπάργκο που έχει ασκήσει στην μητρική Huawei η κυβέρνηση Trump). Είναι εξέλιξη σημαντική και αλλαγή μεγάλη - απομένει λοιπόν να διαπιστώσουμε πώς θα υποδεχθούν οι καταναλωτές των ευρωπαϊκών χωρών όπου θα διατεθούν τα View 30 Pro/9X Pro τις δύο αυτές προτάσεις, με δεδομένη την εξάπλωση και γενικότερη αποδοχή που έχουν οι υπηρεσίες και τα apps της Google στην εγκατεστημένη βάση των χρηστών Android εκτός Κίνας. For the Brave... κυριολεκτικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ