GetItNow.gr: Ζητείται King, ζητείται Queen

Δοκιμάζεις tech προϊόντα, πληρώνεσαι. Το' χεις;

Τα Δικτυακά καταστήματα τεχνολογίας με... φιλοδοξίες είναι μετρημένα στα δάκτυλα προς το παρόν, σε λίγο καιρό ωστόσο ένα νέο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του - και έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το κοινό του με τρόπο, αν μη τί άλλο, διαφορετικό. Το GetItNow.gr έχει ξεκινήσει την πιλοτική του λειτουργία από τα μέσα Δεκέμβρη, αυτόν τον καιρό ωστόσο πραγματοποιεί έναν online διαγωνισμό προσέγγισης... reality show. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αναζητά να προσλάβει έναν άντρα, μία γυναίκα και έναν νέο - και με επίσημες ονομασίες Techie King, Shopping Queen και Gamer Prince, παρακαλώ - οι οποίοι θα συνεργαστούν επαγγελματικά με την ιδιοκτήτρια εταιρεία δοκιμάζοντας τεχνολογικά προϊόντα και δημοσιεύοντας τη γνώμη τους γι' αυτά με video.

Παρουσιάστρια του διαγωνισμού είναι η γνωστή Καλομοίρα και οι τρεις νικητές έχουν να προσβλέπουν σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με υψηλές αποδοχές, εταιρικό αυτοκίνητο και την ευκαιρία να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς στο ευρύτερο κοινό. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν μία από τις τρεις θέσεις είναι να χρησιμοποιήσουν μία κάμερα και να τραβήξουν ένα video που θεωρούν ότι τους αντιπροσωπεύει, να το δημοσιεύσουν μέσα από την ειδική σελίδα του GetItNow.gr και να... περιμένουν τις δοκιμασίες στις οποίες θα τους υποβάλλει (online και ζωντανά) η Καλομοίρα, καθώς φυσικά και την κρίση του κοινού.

Ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός λήγει στις 26/1, οπότε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες δεν έχουν ήδη λάβει μέρος, μάλλον δεν έχουν πολύ χρόνο για χάσιμο. Press REC!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ