School Pizza Bar

Μαθήματα μοντέρνων ιταλικών

Μαθήματα βέρου ιταλιάνικου ταμπεραμέντου παραδίδει για άλλη μία σεζόν το πιο pop στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με τα πλούσια toppings στις ντελικάτες πίτσες του να παραμένουν στα SOS και αυτήν τη… σχολική χρονιά, αλλά και ολοκαίνουρια πιάτα να προστίθενται συνεχώς στην ύλη! Κρατήστε σημειώσεις για να μην πιαστείτε αδιάβαστοι, και βάλτε στο ραντάρ σας την Pinsa Romana Moderna, που βρίσκει εδώ την εντελώς ιταλιάνικη εκδοχή της.

Η Caprese, με φρέσκια μοτσαρέλα, προσούτο και μυρωδικά, και η Capricciosa, με ντομάτα, μοτσαρέλα, μανιτάρια, salsiccia και μαϊντανό είναι οι πιο ανάλαφρες εκδοχές που θα συναντήσετε, ενώ για πιο πληθωρικές γεύσεις γυρίστε στο κεφάλαιο ζυμαρικά, όπου οι ταλιατέλες με γκοργκοντζόλα, παντζάρι, πανσέτα affumicatta και φιλέ αμυγδάλου ηγούνται προτάσεων που συμπληρώνονται από μαστόρικα ριζότι, αφράτες σαλάτες και μια δελεαστική wine list να ολοκληρώνει τη γαστριμαργική εμπειρία.


Tip: Τα μαθήματα στο «School Pizza Bar» ξεκινούν από νωρίς, με εκλεκτό καφέ, comfort γλυκές και αλμυρές προτάσεις για brunch και breakfast.

Ο χάρτης

School Pizza Bar

Αθήνα - Κέντρο

Πλ. Αγ. Ειρήνης 8, κέντρο

Τηλ. 2103251444

Facebook: https://www.facebook.com/SchoolPizzaBar/


Χώροι