Mystic

Το μυστικό της πιο εθιστικής πίτσας  

Eνα στέκι που δεν έμεινε «μυστικό» μόνο ανάμεσα στους Παγκρατιώτες, αφού συνδυάζει αναπάντεχες συνταγές για πίτσα καθώς και πρώτες ύλες από κάνναβη! Ο λόγος για το «Mystic», ένα από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια της πόλης που, πέρα από τη δημοφιλέστατη πίτσα με αλεύρι από κάνναβη, σερβίρει πιάτα όπως το μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας και baby πατάτες, αλλά και τα θρυλικά λαχμαντζούν. Βέβαια το μυστικό όπλο δεν είναι άλλο από τις Mystic πίτσες που περιλαμβάνουν από χορτοφαγικές με εξ ολοκλήρου βιολογικά υλικά –όπως αυτή με αβοκάντο και στάγονες λεμονιού, φρέσκα μανιτάρια, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι φρέσκο κρεμμυδάκι, ρόκα και μπούκοβο–, μέχρι ethnic, όπως η Jamaica με κοτόπουλο και ρούμι.

Στο «Mystic», η πίτσα εξελίσσεται μέσα από έναν συνεχή πειραματισμό με υλικά πέρα από τα συνηθισμένα. Βιολογικό αλεύρι κάνναβης, θαλασσινό αραφινάριστο αλάτι, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλεύρι ντίνκελ, αλλά και λαχταριστή σάλτσα ντομάτας είναι κάποια από τα μυστικά της συνταγής του «Mystic». Τα υπόλοιπα μένει να τα ανακαλύψετε.


Tip: Στην υπέροχη ταράτσα με το vintage ύφους μπαρ, εκτός από πίτσα Βloody Mary με σάλτσα ντομάτας με βότκα και ταμπάσκο, θα απολαύσετε τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ όπως το Mystic Passion με τρία διαφορετικά ρούμια, ανανά και passion fruit.

Ο χάρτης

Mystic

Αθήνα - Παγκράτι

Φερεκύδου 2, Παγκράτι

Τηλ. 2109592092

Site: http://www.mystic.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/mystic.gr/


Χώροι