Opera Quarta

Άρια γεύσεων

Στον πολύ ανανεωμένο δρόμο της Κριεζώτου, στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, βρίσκεται το γνωστό all day urban ristorante που με φρέσκες ιδέες και θετική διάθεση μάς υποδέχεται στον κομψό του χώρο. Εκεί υπηρετεί με συνέπεια, δημιουργικότητα και τις καλύτερες πρώτες ύλες την ιταλική κουζίνα. Στα κορυφαία πιάτα συμπεριλαμβάνονται το Carpaccio από φιλέτο μοσχάρι με ρόκα, παρμεζάνα, αϊολί και χειροποίητα τσιπς πατάτας, αλλά και τα φρέσκα Linguini al Lime με τον γλυκόξινο συνδυασμό στη γεύση που δημιουργεί εκρήξεις στον ουρανίσκo.

Οι λάτρεις του κρέατος μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την Tagliata, σε ένα ιδιαίτερο ταίριασμα με γλυκά ντοματίνια και flakes παλαιωμένης παρμεζάνας. Αν είστε λάτρεις της πίτσας, οι επιλογές θα σας αποζημιώσουν, όπως και εκείνες των risotti, με leader το risotto με ποικιλία μανιταριών και λευκή τρούφα. 


Tip: Η μπαρ σκηνή του Λονδίνου έχει μοναδική δυναμική. Από εκεί έρχονται και οι «ειδικοί» των cocktails για να φτιάξουν και το δικό σας αγαπημένο στην μπάρα του «Opera Quarta» από μία ολοκαίνουργια, εμπνευσμένη λίστα, ό,τι πρέπει για after-office ποτό. Στα μεγάλα συν και η μουσική που επιλέγει ο Παύλος Παπαλαμπρακόπουλος και μας ταξιδεύει στην Ιταλία. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να βρεθείτε και σε κάποιο jazz live.

Ο χάρτης

Opera Quarta

Αθήνα - Κέντρο

Κριεζώτου 4, κέντρο

Τηλ. 2103647751

Site: http://www.opera-quarta.gr

Facebook: http://Opera Quarta


Χώροι