Dal Professore

Μια άλλη Ιταλία στην Κηφισιά

Mπορεί την έννοια της ιταλικής καλοπέρασης να την έχουμε ταυτίσει με την pizza και την pasta, το «Dal Professore», όμως, είναι το primo posto για καλιμπράρουμε ξανά τις απόψεις μας, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης Νίκος Δημητροκάλης έχει στόχο να μας θυμίζει ακριβώς αυτό: τον ανεξάντλητο γευστικό πλούτο της γειτονικής μας Μπότας.

Πέρα από τα φρέσκα ζυμαρικά που ετοιμάζει, πλουτισμένα με υλικά άριστης ποιότητας, αλλά και πέρα από τη μοναδική του pizza, βασισμένη στο signature ζυμάρι με το τραγανό κι αέρινο αποτέλεσμα, το ατμοσφαιρικό ιταλικό της Κηφισιάς φέτος θα εστιάσει σε ευρηματικά πιάτα ημέρας, που θα βασίζονται σε ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ο εμπνευστής του καθημερινά στην αγορά, παντρεύοντας την ελληνική παραγωγή με την ιταλική φιλοσοφία. Premium κοπές, διαλεχτά ψάρια και θαλασσινά, αλλά και κλασικά φαβορί που πατούν στην παράδοση για να βρουν μοντέρνα έκφραση, θα συμπληρώσουν το μενού. 


Tip: Η γεύση του «Dal Professore» θα έρχεται και στο σπίτι, φέρνοντας στο σαλόνι μας σπιτική ιταλιάνικη νοστιμιά, με το άγγιγμα ενός maestro.

Ο χάρτης

Dal Professore

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Πλατεία Αγίου Δημητρίου 17, Κηφισιά

Τηλ. 2106109988

Site: http://www.dalprofessore.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Professore.gr/


Χώροι