Ramino

To πιο ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι ξεκινάει από τη Γλυφάδα 

Δεν πρόκειται μόνο για σημείο αναφοράς όσων λατρεύουν το δημιουργικό ιταλικό φαγητό αλλά και για ένα πανέμορφο εστιατόριο όπου ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος παντρεύει με μαεστρία ντελικάτες γεύσεις και premium πρώτες ύλες. Στο «Ramino» στη Γλυφάδα, τη διαφορά την καταλαβαίνεις από τις λεπτομέρειες, από τα φρέσκα ζυμαρικά που ετοιμάζει η ομάδα κάθε μέρα αλλά και από τη μαστόρικη ζύμη της πίτσας που «μιλάει» φανατικά ιταλικά!

Εξαιρετικά δείγματα αυτού του γαστρονομικού ταξιδιού τα αναπάντεχα λινγκουίνι άλγης με θαλασσινά και flakes από σπιρουλίνα, όπως και το καρπάτσιο με μαρινάτο κρόκο σε βαλσάμικο και σόγια, πορτσίνι και φρέσκια τρούφα. Διατηρώντας όλη την κλασικότητα της γεύσης, η Black Angus bologneze με ραγού από μοσχάρι, ταλιολίνι σκόρδου, αφρό πεκορίνο και πέστο ντομάτας ανεβάζει τον πήχη. Κάπως έτσι, οι ιδιαίτερες αλλά πολύ ιταλικές γεύσεις θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά στον ζεστό χώρο του «Ramino». 


Tip: Η κουζίνα δεν επαναπαύεται στην πολυσυλλεκτική γευστική παλέτα της, αφού στο μενού προστέθηκε και μια αντισυμβατική vegan πίτσα με ζυμάρι από παντζάρι, λαχανικά και vegan τυρί.

Ο χάρτης

Ramino

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Γλυφάδα

Δημάρχου Μεταξά 36, Γλυφάδα

Τηλ. 2108944430

Site: http://www.raminoresto.gr/

Facebook: http://www.facebook.com/raminoresto/


Χώροι