Italida

Κάτω στον Πειραιά...

Στον Πειραιά, σ’ ένα χώρο που συνδυάζει την κομψή πολυτέλεια ενός παλιού αρχοντικού με βιομηχανικά στοιχεία, κατοικεί η «Ιtalida», που ως εξαιρετική οικοδέσποινα ξέρει πώς θα μας ταξιδέψει γαστρονομικά στα δικά της μέρη. Χρυσοί καθρέφτες στους τοίχους, vintage πολυέλαιοι, μεγάλα ξύλινα τραπέζια, δερμάτινοι καναπέδες και ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος που δεσπόζει στην ανοιχτή κουζίνα. αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για το γαστρονομικό ταξίδι σας στην Ιταλία.

Είστε έτοιμοι; Προσδεθείτε! Ένα comfort και πληθωρικό μενού με έμπνευση από τις αυθεντικές τοπικές γαστρονομικές παραδόσεις της Ιταλίας και τις καλύτερες πρώτες ύλες προτείνει τα πιο νόστιμα για όλους τους λάτρεις της καλής ιταλικής κουζίνας. Κρατήστε σημειώσεις για τα αγαπημένα χειμερινά πιάτα που θα λατρέψετε: πορκέτα από κουνέλι με πολέντα καλαμποκιού, μελωμένη πανσέτα μαύρου χοίρου αργοψημένη στον ξυλόφουρνο, pasticcato με κόκορα ελευθέρας βοσκής rusticanello, αγριογούρουνο ραγού με φρέσκες παπαρδέλες, οσομπούκο γιουβετσάδα στον ξυλόφουρνο με βουτυρομυζήθρα, φραγκόκοτα με risotto alla Milanese, «San pasticcio» με ραγού από βιολογικά μάγουλα.


Tip: Την «Italida» συνοδεύει ο προσδιορισμός «Forno e Vino». Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσουμε πίτσα και αργοψημένα στον ξυλόφουρνο πιάτα και θα τα συνοδέψουμε με πάνω από 100 επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.

Ο χάρτης

Italida

Πειραιάς & Περίχωρα - Πειραιάς

Φιλελλήνων 9, Πειραιάς

Τηλ. 2104292005

Facebook: https://www.facebook.com/italida.gr/


Χώροι