Napolitivo

Ναπολιτάνικη ιεροτελεστία στα καλύτερά της  

H απόλυτη dolce vita ξεκινά από τον ατμοσφαιρικό χώρο του all-day pizza bar Napolitivo, που μέσα από αυθεντικές γεύσεις μάς ταξιδεύει μέχρι τη γειτονική Ιταλία. Ξεκινάμε από το πρωί με αρωματικό espresso και λαχταριστά antipasti & panini και συνεχίζουμε με brunch αλά ιταλικά (must τα Uova al forno, η ιταλική εκδοχή των scrambled eggs με salsiccia), λίγο προτού πάρει τη σκυτάλη η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza.

Με ελαφριά ζύμη που ωριμάζει για 12 ώρες, αλλά και εξαιρετικές πρώτες ύλες, οι κλασικές γεύσεις (η Margherita στα καλύτερά της), αλλά και οι πιο ιδιαίτερες (η Diavola con uovo ταιριάζει στους τολμηρούς) συνθέτουν έναν πλούσιο κατάλογο φτιαγμένο από εκπαιδευμένους στη Νάπολη pizzaiolo. Και όπως μαρτυρά και η κατάληξη του ονόματός του, η απόλυτη ναπολιτάνικη εμπειρία στο Napolitivo ολοκληρώνεται με το aperitivo, την αγαπημένη συνήθεια των Ιταλών που εδώ έρχεται ως αυθεντική ιεροτελεστία.


Tip: Τόσο οι πίτσες όσο και τα αβγά του brunch ψήνονται σε ξυλόφουρνο που κατασκευάστηκε στη Νάπολη με τούβλα από τον Βεζούβιο, δίνοντας extra points στο αυθεντικά ιταλικό γευστικό αποτέλεσμα.

Ο χάρτης

Napolitivo

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Παλαιό Φάληρο

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο

Τηλ. 2109840112

Facebook: https://www.facebook.com/napolitivo/


Χώροι