Da Bruno

Γαστρονομικά καπρίτσια

Aν είστε λάτρεις των ιταλικών γεύσεων, τότε σίγουρα θα έχετε μυηθεί στα πιάτα του «Da Bruno» που εδώ και περίπου 40 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της γαστρονομίας της γείτονος και μας μαθαίνει να τρώμε... ιταλικά. Με θεμέλια την παράδοση, τη διαχρονικότητα και τα αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά, ακολουθεί την εξέλιξη της ιταλικής κουζίνας με φαντασία και απλότητα και ακολουθεί τις εναλλαγές των εποχών.

Η κουζίνα των βραβευμένων σεφ του «Da Bruno» είναι ένα ταξίδι στην Ιταλία απ’ άκρη σ’ άκρη. Εκτός από τις διαχρονικές και αγαπημένες συνταγές με χειροποίητα ζυμαρικά, δοκιμάστε λαχταριστές παπαρδέλες με ραγού από τρία είδη φρέσκων μανιταριών σιγομαγειρεμένων με κρέμα παρμεζάνας και μαύρη τρούφα, casarecce di Montagna, δηλαδή τα στριφτά ζυμαρικά με μοσχαρίσια φιλετάκια, και φυσικά τα λατρεμένα φρέσκα ravioli και gnocchi. Αφεθείτε στο απογειωτικό αποτέλεσμα ενός φιλέτου κοτόπουλου με παραδοσιακά ζυμαρικά fregola ψημένα στον ξυλόφουρνο, καπνιστή μοτσαρέλα και ξύσμα λεμονιού αλλά και της μοσχαρίσιας ταλιάτας Black Angus με γκρεμολάτα μυρωδικών και baby λαχανικά. 


Tip: Οι pinse romane, οι πίτσες δηλαδή με αλεύρι σίτου, ρυζιού και σόγιας που ζυμώνονται για έως και 72 ώρες είναι ένα επιπλέον asset. Κυκλοφορούν μάλιστα και σε γλυκιά εκδοχή με νουτέλα και μασκαρπόνε. Μη φύγετε ωστόσο χωρίς την εμπειρία του αυθεντικού τιραμισού.

Ο χάρτης

Da Bruno

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Παλαιό Φάληρο

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο

Τηλ. 2109818959

Site: http://www.dabruno.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/dabruno46


Χώροι