afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Grecotel

Grecotel

Λαμπρή φιλοξενία

Με αποκλειστικές προσφορές και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους από την Grecotel, θα λαμπρύνετε τις άγιες ημέρες του Πάσχα σε πολυτελή ξενοδοχεία, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας.

Το όνειρο για αυθεντικό ελληνικό Πάσχα σε κάποια από τις ωραιότερες γωνιές της Ελλάδας γίνεται πραγματικότητα επιλέγοντας παραδοσιακά τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Στο πολυτελές συγκρότημα OLYMPIA OASIS στην Κυλλήνη, επάνω σε μια παραμυθένια αμμουδιά, θα κάνετε Λαμπρή δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες και δεν θα παραλείψετε μια αναζωογονητική θεραπεία Elixir ή Ayurveda από Ινδούς θεραπευτές στο εκπληκτικό κέντρο θαλασσοθεραπείας Elixir των 4.500 τ.μ. Όσο για τα παιδιά; Τα πάντα! Βάψιμο αβγών, στολισμός λαμπάδων, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, παιδικό πάρτι και πολλά πολλά άλλα διασκεδαστικά και υπέροχα παιχνίδια (από € 104/άτομο την ημέρα, all inclusive , σε δίκλινο με πλάγια θέα στη θάλασσα, για 4 διανυκτερεύσεις).

Στο FILOXENIA στην Καλαμάτα, σε μια καταπράσινη έκταση πάνω στο κύμα, θα χαρείτε μια πανδαισία γεύσεων και θα ηρεμήσετε στο jacuzzi και το spa όσο τα παιδιά θα βρίσκονται στον παιδότοπο. Πραγματικό ρουμελιώτικο γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής (από € 80/άτομο την ημέρα, με ημιδιατροφή σε δίκλινο, για 3 διανυκτερεύσεις).

Το EVA PALACE στην Κέρκυρα έχει συγκλονιστική θέα σε ολόκληρο το μαγικό νησί. Αξέχαστη εμπειρία ο κατανυκτικός Επιτάφιος, η πρώτη Ανάσταση με τα κανάτια στο Λιστόν και οι φιλαρμονικές την Ανάσταση (από € 73/άτομο την ημέρα με πρωινό, σε panoramic δίκλινο με θέα στη θάλασσα).

Στο CRETA PALACE στο Ρέθυμνο το παιδί είναι βασιλιάς! Με πολυτελή δωμάτια, θαλασσινές σουίτες και οικογενειακά μπανγκαλόους, πρόκειται για ένα ολόκληρο χωριό, όπου θα γευτείτε απίστευτες κρητικές νοστιμιές κι ένα γνήσιο κρητικό γλέντι την ημέρα της Λαμπρής, ενώ το συνταρακτικό Elixir Beauty Spa θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης (από € 80/άτομο την ημέρα με ημιδιατροφή σε δίκλινο με θέα στη θάλασσα). Μη χάσετε ένα μοναδικό αυθεντικό πασχαλινό ­γεύμα στην παραδοσιακή φάρμα Agreco!

Στο MEGA RESORT ASTIR EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος, θα σας κεράσουν τσίπουρο δίπλα στις σούβλες με τον οβελία στους κήπους του ξενοδοχείου και θα ξεχαστείτε στο υπέροχο Elixir Fitness Club όσο τα μικρά διασκεδάζουν στο mini club. Μη χάσετε το μαγευτικό δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου (από € 70/άτομο την ημέρα με ημιδια­τροφή σε superior δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις).

Σε όλα τα ξενοδοχεία δωρεάν το παιδί μέχρι 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών.

TIP: Επισκεφθείτε το easter.grecotel.com για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές σε όλη την Ελλάδα.