afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Moni Emvasis Luxury Suites

Moni Emvasis Luxury Suites

Suites & resto με άποψη

Μια ιδιαίτερη πρόταση διαμονής αλλά κι ένα νέο wine bar κι εστιατόριο – προορισμός στην ατμοσφαιρική καστροπολιτεία, που ζει κατανυκτικό Πάσχα σαν άλλοτε, με φόντο το Μυρτώο πέλαγος.

Ανανεωμένο, μ’ ένα νέο wine bar και εμπνευσμένες γεύσεις, υποδέχεται το Πάσχα το ξεχωριστό συγκρότημα «Moni Emvasis Luxury Suites», επάνω στο κεντρικό στενό του Κάστρου, συνδυάζοντας το μοντέρνο ντιζάιν με τις προσωποποιημένες υπηρεσίες. Διαλέξτε τη σουίτα που σας ταιριάζει και ζήστε την κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου στα σοκάκια της Κάτω Πόλης και την Ανάσταση στην εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού. Στην όμορφη σάλα και την υπέροχη βεράντα το Chrisovoulo Restaurant & Wine Bar προτείνει εκλεκτές ετικέτες, πρωτότυπα σνακ και δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με γιορτινό άρωμα και τοπικές πρώτες ύλες, με την επιμέλεια του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Κάντε κράτηση για το αναστάσιμο μενού 6 πιάτων και απολαύστε μεταξύ άλλων παραδοσιακή μαγειρίτσα και πληθωρικό αρνάκι του αμπελουργού (€ 55, χωρίς ποτά), και το λαμπριάτικο τραπέζι με focus στα πατροπαράδοτα ψητά. Οι τιμές της διαμονής είναι € 250 τη βραδιά σε junior suite, € 380 για την deluxe και τη Moni Emvasis suite.

TIP: Οι εορτασμοί κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα με το παραδοσιακό «κάψιμο του Ιούδα», ενός ομοιώματος από ξύλα και άχυρα μέσα στο οποίο έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικά.

Moni Emvasis Luxury Suites , Κάστρο Μονεμβασιάς , τηλ. 2732062122 , www.moniemvasis.gr www.chrisovoulo.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: