afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Elisso Hotel

Elisso Hotel

Πάσχα με τοπικό χρώμα

Σε απόσταση αναπνοής από το πιο ατμοσφαιρικό κομμάτι της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, το μοντέρνο city hotel υπόσχεται άνεση και οικογενειακή θαλπωρή.

Οι κομψοί χώροι και τα φινετσάτα δωμάτια του «Elisso Hotel», η ζεστή αίσθηση φιλοξενίας και η κεντρικότατη θέση του το κάνουν ιδανικό για πασχαλινές αποδράσεις με ιδιαίτερο χρώμα. Η ανοιξιάτικη φύση της Θράκης σας καλεί για κοντινές εκδρομές, ενώ επιστρέφοντας στην Ξάνθη μη χάσετε τη γοητευτική περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης και στο ζωντανό υπαίθριο παζάρι. Τη Μ. Παρασκευή θα παρακολουθήσετε την περιφορά των Επιταφίων, που καταλήγει στην κεντρική πλατεία, ενώ το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο εστιατόριο «Αποθήκη» σας περιμένουν με μαγειρίτσα και τοπικά εδέσματα. Η Κυριακή του Πάσχα μπορεί να αρχίσει με έναν ωραίο περίπατο στο κοντινό «Μονοπάτι της Ζωής» δίπλα στον ποταμό Κόσυνθο, ενώ το μεσημέρι στο εστιατόριο του «Elisso» σας περιμένουν οβελίας, κοκορέτσι και χειροποίητοι τζιγεροσαρμάδες. Για περισσότερες από δύο διανυκτερεύσεις η τιμή είναι € 75 ανά διανυκτέρευση (από € 85).

TIP: Το βράδυ της Ανάστασης παρακολουθήστε τη λειτουργία στο μικρό παραδοσιακό εκκλησάκι των Ταξιαρχών που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το «Elisso».

Elisso Hotel Βασ. Σοφίας 9, Ξάνθη , τηλ. 2541084400 , www.hotelelisso.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: