afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

6 Κλειδιά

6 Κλειδιά

Πάσχα δίπλα στο κύμα

Πανέμορφος παραθαλάσσιος ξενώνας με εξαιρετικό εστιατόριο ελληνικής κουζίνα και φοβερό beach bar για μοναδικό πασχαλινό γλέντι πάνω στην άμμο.

Κήποι που φτάνουν στη θάλασσα, ατμοσφαιρική και classy διακόσμηση με αέρα γαλλικής Προβηγκίας κι ένα υπέροχο bar-restaurant με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και του Διονύση Ζαχαρόπουλου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα»), που αποτελεί γαστρονομικό προορισμό για ολόκληρη την περιοχή. Η φετινή πασχαλινή πρόταση για τετραήμερη παραμονή δύο ατόμων σε δίχωρη σουίτα, με κήπο και ιδιωτική βεράντα μια ανάσα από τη θάλασσα, περιλαμβάνει καλωσόρισμα με πασχαλινό καλάθι στο δωμάτιο, αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα, γευστικές εκπλήξεις από τον σεφ Δ. Ζαχαρόπουλο και το a la carte πρωινό «6 Κλειδιά» σε όποιο χώρο του ξενοδοχείου ταιριάζει στη διάθεσή σας (συνολικό κόστος € 800 σε suite και € 950 σε executive suite). Σημειώστε ότι το εστιατόριο ανοίγει για φέτος τη Μ. Τετάρτη, ενώ δέχεται εξωτερικούς πελάτες και για το αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα. Αλλά και για μετά το Πάσχα, το διάστημα μεταξύ 22/4 και 5/6 (εξαιρείται το τριήμερο της Πρωτομαγιάς), μας επιφυλάσσουν δύο εξαιρετικές προσφορές: η πρώτη (συμπεριλαμβάνει και σαββατοκύριακο) με € 130 την ημέρα­ για 4 διανυκτερεύσεις και € 120 για 5 ­δια­νυκτερεύσεις και η δευτερη (για κρατήσεις από Κυριακή μέχρι Πέμπτη) με € 120 την ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις και με € 110 την ημέρα για 3 ­διανυκτερεύσεις και πάνω.

TIP: Πολύ γραφικό το έθιμο της Μ. Παρασκευής, οπότε μεταφέρουν τον Επιτάφιο στην παραλία του Αμποβού και τον βάζουν στη θάλασσα, καθώς ο ιερέας ψάλλει τους ύμνους της ημέρας.

6 Κλειδιά , Παραλία Καλλιφτέρη, Άφησσος Πηλίου , τηλ. 2423033720, 2107510087 , www.sixkeys.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: