afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Sikyon Coast Hotel & Resort

Sikyon Coast Hotel & Resort

Μέσα στα πεύκα, πάνω στο κύμα

Μοντέρνο και καλόγουστο resort πάνω στην αστραφτερή θάλασσα του Κορινθιακού, δίπλα στο καταπράσινο πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, με ρομαντικό ατού την πανέμορφη βίλα του Σικελιανού και θαυμάσιο φαγητό.

Τόσο κοντά στην Αθήνα, το «Sikyon Coast Hotel & Resort» κάνει τη διαφορά για πασχαλινές διακοπές με άρωμα καλοκαιριού. Η μαγική θέα του δάσους και της θάλασσας κατακλύζει τα φωτεινά, κομψά δωμάτια με ιδιωτικές βεράντες ή μπαλκόνια και η pet friendly πολιτική δίνει τη λύση για διακοπές με τα αγαπημένα σας ζωάκια. Οι προσφορές για το Πάσχα, με διαμονή σε δωμάτιο triple sea view (€ 165/διανυκτέρευση) ή σε δίκλινο deluxe sea view και ημιδιατροφή (€ 110/διανυκτέρευση) και ημιδιατροφή, περιλαμβάνουν παραδοσιακό ελληνικό πρωινό σε μπουφέ, νηστίσιμο μπουφέ το βράδυ της Μ. Παρασκευής, αναστάσιμο δείπνο και μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα με τεράστια ποικιλία εδεσμάτων καθώς και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδάκια (δωρεάν το πρώτο παιδί μέχρι 12 χρόνων και έκπτωση 50% για το δεύτερο παιδί). Για επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου ο μπουφές της Μ. Παρασκευής κοστίζει € 25 το άτομο, ενώ το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα € 30 (σερβιριζόμενο) και € 35 (σε open buffet) χωρίς τα ποτά.

TIP: Στο πλήρως εξοπλισμένο Physis Spa & Health Center θα χαλαρώσετε με jacuzzi και σάουνα και θα απολαύσετε μασάζ και άλλες θεραπείες με φυσικά ελληνικά προϊόντα.

Sikyon Coast Hotel & Resort , Ξυλόκαστρο, Κορινθίας , τηλ. 2743028432 , www.sikyoncoast.com

Αφετηρία:
Προορισμός: