afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Αρκαδικό όνειρο

Μέσα σε ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, το ξεχωριστό ορεινό resort «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» γίνεται το ιδανικό σκηνικό για παραδοσιακό αρκαδικό Πάσχα.

Στο εξαιρετικό ξενοδοχείο-leader, τα ατμοσφαιρικά δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες, μοιράζονται στο κεντρικό αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1860, στο σύγχρονο boutiqe hotel και στην αυτόνομη all suite μονάδα Chalet. Εδώ όλα μαρτυρούν εξαιρετική ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο την ικανοποίηση του φιλοξενούμενου: από την υπέροχη σάλα του ισογείου που μοιάζει με πέτρινο κελάρι μέχρι το πλουσιότατο πρωινό με τα τοπικά προϊόντα, την όμορφη πισίνα με θέα τις κορυφές του Μαινάλου και τη θερμή, φιλόξενη περιποίηση. Ελκυστικότατη η πασχαλινή προσφορά για δύο άτομα, με € 120/ημέρα για τρεις διανυκτερεύσεις, με πλούσιο χειροποίητο πρωινό, δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και σάουνας στο Health Club και ειδικευμένο παιδαγωγό για τα παιδιά. Το αναστάσιμο μενού του Μ. Σαββάτου (€ 40) και το γεύμα της Λαμπρής (€ 60) είναι υποχρεωτικά και συμπεριλαμβάνουν τα ποτά σας (χωρίς χρέωση για παιδιά κάτω των 8 ετών).

TIP: Οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας τελούνται με κατάνυξη στον Άγιο Νικόλαο, δίπλα στον κήπο του ξενοδοχείου, με την πανέμορφη επίχρυση εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

Αρχοντικό Καλτεζιώτη , Κάψια Μαντινείας , τηλ. 22710235822-3 , www.kaltezioti.gr , [email protected]

Αφετηρία:
Προορισμός: