afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Belvedere Hotel

Belvedere Hotel

Signature luxury

Το iconic «Belvedere Hotel», μέλος των Small Luxury Hotels και αγαπημένο όσων λατρεύουν την αστραφτερή ατμόσφαιρα της Χώρας, προτείνει πλέον μια αναβαθμισμένη εμπειρία signature πολυτέλειας με μια σειρά από διαφορετικά concepts φιλοξενίας.

Το εμβληματικό «Belvedere Hotel», ταυτισμένο με το μοντέρνο design, την κομβική θέση στη Χώρα, τις premium υπηρεσίες και τα γκουρμέ εστιατόρια «Matsuhisa Mykonos» (βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο) και «Belvedere Club» έχει προσθέσει πλέον στο δυναμικό του δύο πραγματικά μοναδικές βίλες. Η Belvedere Villa, μόλις 500 μ. από τη Χώρα και το ξενοδοχείο, αναπτύσσεται γύρω από μια υπέροχη μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και στους ανεμόμυλους και αποτελείται από τρεις αυτόνομες μονάδες με πισίνα. Με δική της παραλία, η εκθαμβωτική Villa Aleomandra απέχει 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα και προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και απίστευτη θέα. Διαθέτει ένα πανέμορφο μεγάλο patio και πισίνα και είναι απολύτως φιλική για οικογένειες με παιδιά, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 17 άτομα. Οι premium υπηρεσίες προς τους φιλοξενούμενους περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία butler και γεύματα από τα γκουρμέ εστιατόρια του ξενοδοχείου. Πολύ ξεχωριστό και το «Seaside Cottage by Belvedere» στην κοσμική Ψαρού, που λειτουργεί ως bed & breakfast με all day restaurant από την ομάδα του «Belvedere Club».

TIP: Πολύ γραφικό το μοναστήρι στην Άνω Μερά για το βράδυ του Μ. Σαββάτου και πολύ εντυπωσιακό το κάψιμο του Ιούδα στη Χώρα την Κυριακή του Πάσχα.

Belvedere Hotel , Χώρα Μυκόνου , τηλ. 2289025122 , www.belvederehotel.com www.belvederevillas.com

Αφετηρία:
Προορισμός: