afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Porto Carras Grand Resort

Porto Carras Grand Resort

Αυθεντικό Πάσχα για όλους

Στο μυθικό «Porto Carras Grand Resort», ένα κοσµοπολίτικο θέρετρο απαράµιλλης οµορφιάς, θα ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πασχαλινών διακοπών, με τις γαστρονομικές παραδόσεις και τα έθιµά µας σε πρώτο πλάνο.

Κ υκλωμένο από καταπράσινο τοπίο, μέσα σε ελαιώνες και αμπελώνες, και με μια απέραντη παραλία που διαμορφώνει 25 ιδιωτικούς κολπίσκους, διαθέτει σχεδόν τα πάντα: τα μοναδικά πεντάστερα ξενοδοχεία «Meliton» και «Sithonia», πολυτελές καζίνο, δύο τεράστια κέντρα θαλασσοθεραπείας, γήπεδο γκολφ, ιδιωτική μαρίνα, ιππικό όµιλο, tennis club, το μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό αµπελώνα της Ελλάδας, δυνατότητα για τζόκινγκ, mountain bike και βόλτα με σκάφος και για τα παιδιά τα Kids Fun Park και Sea Water Park. Συναρπαστικό γαστρονομικό ατού η συνεργασία του συγκροτήματος με τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη στο εστιατόριο «Τσιπουράκι», για πληθωρικές ψαρογεύσεις, παραδοσιακά θαλασσινά tapas και νηστίσιμα. Η θαυμάσια πασχαλινή προσφορά τριών διανυκτερεύσεων σε superior double guestroom (από € 195) περιλαμβάνει αναστάσιµο δείπνο µε ελληνικές γιορτινές νοστιµιές το βράδυ του Μ. Σαββάτου και παραδοσιακό γλέντι µε ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ, ορεκτικά, οβελία, άφθονο βιολογικό τσίπουρο και κρασί από το Κτήµα Πόρτο Καρράς την Κυριακή του Πάσχα.

TIP: Συναρπαστικές η βόλτα µε το τρενάκι στους κήπους του συγκροτήματος και στην αίθουσα γευσιγνωσίας και η εκδροµή-περίπατος στη μοναδική φύση που περιβάλλει το ιστορικό resort.

Porto Carras Grand Resort , Σιθωνία, Χαλκιδική , τηλ. 2375077000 , www.portocarras.com , [email protected]

Αφετηρία:
Προορισμός: