afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Κυρίμαι

Κυρίμαι

Η ιστορία συναντάει την πολυτέλεια

Πανέμορφο boutique & historic hotel σε αναπαλαιωμένο μανιάτικο κτίριο του 1870 πάνω στη θάλασσα, με διακριτική πολυτέλεια και ρομαντική διάθεση.

Απέναντι από τον τρομερό βράχο του Kάβο Γκρόσο, που ορίζει τον ορμίσκο μπροστά στο «Kυρίμαι», το πέτρινο ξενοδοχείο με τις καμάρες, τα λιακωτά και τις εσωτερικές σκάλες φαντάζει σαν μέρος του αυστηρού μανιάτικου τοπίου που γλυκαίνει κυκλωμένο από τη θάλασσα. Στο γκουρμέ εστιατόριο (με την επιμέλεια του Χριστόφορου Πέσκια), στο ντεκ πάνω στη θάλασσα, ένα γιορταστικό καλαθάκι με χειροποίητο τσουρέκι και κόκκινα αβγά περιμένει τους επισκέπτες που θα έρθουν για το γιορταστικό fix μενού του Μ. Σαββάτου, με ορεκτικό, σαλάτα, μαγειρίτσα, ένα παραδοσιακό κυρίως πιάτο και γλυκό (€ 40/το άτομο), ενώ λίγο νωρίτερα, με το «Χριστός Ανέστη», τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στο μόλο φωτίζουν μοναδικά το τοπίο.

Οικεία και γλυκιά ατμόσφαιρα την Κυριακή του Πάσχα, όταν δίπλα στη θάλασσα, το «Κυρίμαι» ψήνει τον οβελία και στήνει γιορτινό μπουφέ με μεζέδες, απ’ όπου περνάει σχεδόν ολόκληρο το χωριό για ένα τσίπουρο, στο πνεύμα συντροφικότητας της μεγάλης γιορτής.

TIP: H παραθαλάσσια περιφορά του Επιταφίου, που ξεκινάει από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου δίπλα στο ξενοδοχείο, είναι μια απόλυτα ατμοσφαιρική πασχαλινή εμπειρία.

Κυρίμαι , Γερολιμένας, Μάνη , τηλ. 2733054288, 2733059330 , www.kyrimai.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: