afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Hotel Nikopolis

Hotel Nikopolis

Πολυτέλεια και άψογη εξυπηρέτηση

Παραμυθένιοι κήποι, μια λαμπερή πισίνα, θόλοι, ενυδρεία και καταρράκτες, ένα εξαιρετικό spa και το θαυμάσιο εστιατόριο «Da Vinci» δίνουν το στίγμα του υπέρκομψου ξενοδοχείου.

Απολύτως ξεχωριστό boutique city resort, μέλος των Small Luxury Hotels, με μοναδική αρχιτεκτονική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες με μαρμάρινα μπάνια και μοναδικά αντικείμενα από τους μεγαλύτερους σύγχρονους designers, το «Hotel Nikopolis» είναι μια updated επιλογή για κοσμοπολίτικη και απολαυστική διαμονή στη συμπρωτεύουσα. Εντυπωσιακές οι προσφορές για τις πασχαλινές διακοπές (14-24/4), περιλαμβάνουν διαμονή δύο ατόμων σε superior δωμάτιο από € 99 την ημέρα ή σε deluxe δωμάτιο με

€ 129, πρωινό καθημερινά σε μπουφέ στο εστιατόριο «Da Vinci», απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου και του Αqua Club Spa και 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μασάζ. Από τον εορταστικό μπουφέ του Μ. Σαββάτου δεν λείπουν η μαγειρίτσα και τα παραδοσιακά πιάτα (€ 22/άτομο), ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα στηθεί μεγάλος πασχαλινός μπουφές με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και κρασιά, θα υπάρχει ζωντανή μουσική και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά (€ 35/άτομο).

TIP: Εμπειρία ψυχής η κατανυκτική λειτουργία στον καταπληκτικό χώρο της μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης (15 χλμ. από το ξενοδοχείο).

Hotel Nikopolis Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη , τηλ. 2310401000 , www.hotel-nikopolis.com

Αφετηρία:
Προορισμός: