afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Kea Villas

Kea Villas

Διακριτική πολυτέλεια και φροντίδα

Κομψότατο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών σε κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με συγκλονιστική θαλασσινή θέα μέχρι το Σούνιο και την Άνδρο κι αίσθηση διακριτικής σπιτικής φιλοξενίας.

Φωλιασμένο στην κορυφή της Ιουλίδας, της Χώρας της Τζιας, το όμορφο συγκρότημα με τις επτά αυτόνομες βίλες, που περιβάλλονται από ζώνες πρασίνου και πλακόστρωτα καλντερίμια, είναι ενταγμένο αρμονικά στον οικιστικό ιστό του χωριού με την ανέγγιχτη ομορφιά, πολύ μακριά από το μαζικό τουρισμό και σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Εδώ ο επισκέπτης που ζητάει κάτι διαφορετικό θα ζήσει τις πασχαλινές διακοπές του σαν να βρίσκεται στο δικό του ονειρεμένο σπίτι, απολαμβάνοντας τη λιτή, καλόγουστη διακόσμηση, την όμορφη πισίνα, απίστευτη θέα, ιδιωτικότητα αλλά και θερμή προσωπική φροντίδα από τους οικοδεσπότες. Οι φωτεινές κατοικίες με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, συνταιριάζουν τυπικά κυκλαδίτικα στοιχεία όπως οι τσιμεντοκονίες και οι χτιστές λεπτομέρειες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η προσοχή στην ποιότητα φαίνεται και στο πολύ ιδιαίτερο πρωινό, που στηρίζεται σε τοπικά φρέσκα προϊόντα και χειροποίητα εδέσματα, ενώ το γιορτινό καλάθι με κόκκινα αβγά, τσουρέκια, κουλουράκια, κρασιά, ελιές και άλλα καλούδια, που σε περιμένει στο δωμάτιο, σε βάζει αμέσως στο πνεύμα της γιορτής.

TIP: Eντυπωσιακό το κάψιμο του Ιούδα ανήμερα του Πάσχα, με το σκιάχτρο-Ιούδας, που είναι γεμάτο πυροτεχνήματα, να σκάει φαντασμαγορικά μπροστά στο δημαρχείο.

Kea Villas , Ιουλίδα, Τζια , τηλ. 6972243330 , www.keavillas.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: